@ Η ΓΣΕΕ προκειμένου να διαφημίσει τις κινητοποιήσεις της επέλεξε την πολυεθνική google. Αυτός συνεπώς είναι ο τρόπος που υπερασπίζονται την εργατική τάξη!!!

@ Θα μπορούσαν να ζητήσουν από όλα τα site να διαφημίσουν τις… επαναστατικές τους δράσεις δωρεάν. Και όλοι θα το έκαναν…

@ Θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός δεν θα έπρεπε σε αυτή την συγκυρία να παραχωρήσει συνέντευξη. Γιατί απλούστατα δεν είναι ξεκάθαρα όλα τα ζητήματα με τους δανειστές… Και αυτό το ξέρει όπως είδαμε πολύ καλά. Άλλωστε στο μέρος της συνέντευξης που αφορούσε την οικονομία ήταν καλό.

@ Επίσης πρέπει να πω ότι με ενόχλησε η κάλυψη την οποία παρείχε στον Υπουργό Οικονομικών. Θα μου πείτε Υπουργός του είναι… Ναι αλλά…

@ Σχετικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς έδειξε περισσότερο οίκτο από ότι χρειαζόταν.

@ Σε ότι αφορά τώρα τον Γιάννη Πρετεντέρη. Ο δημοσιογράφος έθεσε όλα τα ζητήματα στο τραπέζι χωρίς να αφήσει κενά και ήταν πολύ καλός.

@ Κάποιοι συνάδελφοι στο newpost.gr μου είπαν ότι έπρεπε να «στριμώξει» τον κ. Σαμαρά περισσότερο. Η άποψη μου είναι ότι ο δημοσιογράφος που βρίσκεται απέναντί στον Πρωθυπουργό της χώρας θέτει τα θέματα και τις ερωτήσεις και περιμένει τις απαντήσεις. Δεν είναι εκεί για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο Πρωθυπουργός κρίνεται.