Πήρα σήμερα ένα σημείωμα από τον «θείο», λογοκρισία δεν κάνω, παλιός είναι στο επάγγελμα και σας το παραθέτω:

Ντάισελμπλουμ: Χάνουμε την υπομονή μας με την Ελλάδα. Αυτή την δήλωση έκαμε χθες ο γνωστός Ολλανδός που το χρώμα είναι ίδιο με κείνου του προφυματικού Κινέζου.

Και καλά αυτός μπορεί να είχε πάει σε καμιά καφετέρια της De Wallen και να είχε μασουλίσει τίποτα κουλουράκια με χασίς και να μην είχε επίγνωση για το τι έλεγε. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς.

Και εμείς πρέπει να κλείσουμε τον λογαριασμό μαζί του. Και με τους άλλους δηλαδή. Σήμερα ο Αντώνης θα συναντήσει την Άνγκελα. Θα τα πούνε. Θα της εξηγήσει ότι έχουμε ξεφύγει και ότι δεν υπάρχει φράγκο ούτε για κουλούρι Θεσσαλονίκης αφού ότι κονόμι κάνουμε από την πείνα μας τους τα δίνουμε.

Το θέμα είναι ο Αντώνης να κάνει την μαντάμ μετά την συζήτηση να νοιώθει σαν κοριτσόπουλο πέντε λεπτά ύστερα από το «μοιραίο σφάλμα»!

Γιατί αν αποφασίσει ο «ψηλός» να πάει κόντρα με τους χαρτογιακάδες θα ιδρώσει η καράφλα τους γιατί θα χάσουν το θύμα και δεν θα πάρουν πίσω το παραδάκι. Να γίνει η σπονδυλική τους στήλη ο ποταμός Νείλος και ο ιδρώτας να πάει μουσκέψει τα κάτω… οροπέδια τους.

Με λίγα λόγια να αισθανθούν ότι χρήμα δεν υπάρχει για να ιδρώσει ο κώλος τους.

Και πρέπει να το κάνει. Γιατί διαφορετικά θα μας γράψει όλους ο Xάρος στα «εισαχθέντα». Και ο «κουνελάκιας» υπουργός να καταλάβει ότι τα στομάχια των μεροκαματιάρηδων είναι άδεια και δεν έχουνε ούτε μια δεκάρα για «χαλφ γουαίη» αλλά ούτε και μισή από σκέτο γιουβέτσι.  

Όχι δηλαδή ότι είμαστε φουκαρατζίκοι αλλά γιατί μας βάλανε όλοι τούτοι το παλούκι.

Ο Αντώνης έχει χρέος να σταματήσει την πλάκα και να τους στείλει στο αγύριστο. Να καταλάβουν δηλαδή ότι οι σβερκιές που φάγαμε όλο τούτο το διάστημα δεν αντέχονται άλλο. Τελεία και παύλα!

Θα το κάνεις μεγάλε;