Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μονότονα, εδώ και μήνες τώρα, ένα μόνο πράγμα: Το πολιτικό, που ξέραμε μέχρι σήμερα, σύστημα ναυάγησε οριστικά!

Την χαριστική βολή-  κατά την γνώμη μου- την έδωσαν τη Δευτέρα τα πόθεν έσχες των βουλευτών και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε χθες η απάτη - πλαστογραφία του Μιχάλη Λιάπη.

Μπορεί για τους δεξιούς και σοσιαλιστές(;) βουλευτές να είχαμε μια εικόνα των περιουσιακών τους στοιχείων δεν είχαμε όμως ιδέα για το τι ακριβώς συμβαίνει με τους αριστερούς.

Γιατί δεν είναι ηθικό ούτε πολιτικά ούτε ιδεολογικά να κουνάς το χέρι στην κοινωνία και να κατακεραυνώνεις τον καπιταλισμό και να είσαι εν τέλει αυτός που επενδύει στις πολυεθνικές.

Δεν γίνεται δηλαδή να έχεις ασφαλιστικό συμβόλαιο τέτοιου ύψους και καταθέσεις ενός εκατομμυρίου ευρώ και να μας πουλάς φούμαρα για την ανεργία και την φτώχια στα παράθυρα των πρωινών εκπομπών.

Δεν μπορεί η γυναίκα σου να υπηρετεί στην καρδιά του καπιταλισμού και να παίρνει μισθό 130.000 ευρώ τον χρόνο και να έρχεσαι να μας μιλάς για τον έρμο μεροκαματιάρη που δεν έχει να δώσει στο παιδί του χαρτζιλίκι για να πάρει ένα κουλούρι στο διάλειμμα.

Γιατί δεν μπορεί να έχεις κυβερνήσει την χώρα από την θέση του Υπουργού και να φτιάχνεις πλαστές πινακίδες για να γλιτώσεις 3.000 ευρώ τον χρόνο όταν δεν ξέρεις πόσα λεφτά έχεις.

Δεν είναι μόνο απάτη είναι και η απόλυτη ξεφτίλα. Γιατί εάν εσύ Υπουργός άνθρωπος κάνεις κάτι τέτοιο τι περιμένεις από τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό; Και το συγνώμη που ζήτησες δεν αρκεί. Θα μπορούσα εγώ τουλάχιστον να δεχτώ συγνώμη εάν είχα να κάνω με έναν έφηβο αφού ξέρω τα σύνδρομα της ηλικίας. Εκτός εάν δηλώσεις δημοσίως ότι τα σύνδρομα της εφηβείας σου δεν τα ξεπέρασες ποτέ!  

Η απάντηση στο πρόβλημα είναι πλέον στα χέρια των πολιτικών αρχηγών. Λογικά η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει εδώ και τώρα να διαγράψει τον Μιχάλη Λιάπη και ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει με τους Τσακαλώτο και Σταθάκη αφού προηγουμένως διαγράψει με την σειρά του τον συνδικαλιστή και βουλευτή επικρατείας Δημήτρη Τσουκαλά!

Γιατί εάν δεν το πράξετε εσείς είναι βέβαιο ότι θα το κάνει ο ελληνικός λαός.