Η περίπτωση Πολύδωρα είναι μοναδική στα ελληνικά πολιτικά πράγματα. Περίπτωση «τρέλας και κορδέλας!!!»

Ο «στρατηγός άνεμος» δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί ζητήματα στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Και επι κυβερνήσεων Καραμανλή τα ίδια και χειρότερα έκανε. Η δε πολιτική του πρακτική, όταν ήταν Υπουργός, υπήρξε αντιφατική, κάτω του μετρίου και κυρίως χωρίς σοβαρότητα!  

Την αναμπουμπούλα την έχει προφανώς στο αίμα του. Έχει μεγάλο ντριβέλι ο χριστιανός. Θέλει να είναι αρχηγός. Μόνο που αυτό δεν γίνεται. Στη Νέα Δημοκρατία τουλάχιστον.

Ο κ. Πολύδωρας απέδειξε ότι δεν είναι αρκούντως σοβαρός πολιτικός. Αφού ψήφισε τα χειρότερα και πιο σκληρά νομοσχέδια τώρα του κάπνισε να αντισταθεί στην τρόικα. Ε, αυτό δεν είναι σοβαρή πολιτική αντιμετώπιση. Μάλλον επικίνδυνη είναι. Και εν τέλει ο κ. Πολύδωρας έχει αποδειχτεί επικίνδυνος και βαρίδι στο πολιτικό σύστημα.

Κάποιοι επιμένουν ότι εκφράζει την «δεξιά» πλευρά της φιλελεύθερης παράταξης. Λες και η Νέα Δημοκρατία έχει και αριστερή πλευρά. Λες και ο Πολύδωρας είναι σε θέση να προσελκύσει τους ψηφοφόρους που διολισθάνουν προς το μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής».

Η διαγραφή του ήταν επιβεβλημένη. Δεν τον έστειλε αδιάβαστο ο Καραμανλής (από τα λάθη του πρώην Πρωθυπουργού) αλλά ο Σαμαράς τον τελείωσε όπως του άξιζε. Γιατί αυτού του είδους οι παληκαρισμοί ξεπερνούν ακόμα και τα πιο λαϊκίστικα ουρλιαχτά πρωινών εκπομπών!

Αυτό που χρειάζεται τώρα η Νέα Δημοκρατία είναι να επαναφέρει στις τάξεις της όλους εκείνους που κάποτε κάποιοι σαν τον Πολύδωρα ανάγκασαν να φύγουν και να μείνουν στο περιθώριο. Αυτή θα είναι η πιο γενναία πράξη του Πρωθυπουργού. Έφτασε η ώρα!