Η αλήθεια είναι ότι ο Παπαδημούλης έχασε το μέτρο. Τον είχαμε συνηθίσει έναν ήρεμο και μειλίχιο άνθρωπο. Μετά όμως το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών ο ήρεμος αυτός άνθρωπος μεταμορφώθηκε. Η αλαζονεία και η ειρωνική του στάση τον έχουν κάνει σφόδρα αντιπαθή. 

Με λίγα λόγια ο κ. Παπαδημούλης βρίσκεται σε πλήρη πολιτική σύγχυση. Τα βάζει με τους δημοσιογράφους. Βρίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους και πάει λέγοντας. Αντί να αρθρώσει πολιτικό λόγο, να εξηγήσει τις θέσεις του κόμματός του αλαλάζει και χυδαιολογεί. Κρίμα για τον καημένο τον άνθρωπο. 

Η αφορμή για το σχόλιο μου είναι η σημερινή του συμπεριφορά. Στη διάρκεια της εκπομπής του κ. Παπαδάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι ο κ. Παπαδάκης έχει μία μειωμένη ικανότητα να ακούει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ

«Επειδή δεν είστε ο μόνος που έχει υψηλό IQ, έχουν και οι τηλεθεατές σας, νομίζω ότι καταλαβαίνουν μία διαφορετική μεταχείριση», είπε συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημούλης. 

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου, ο οποίος διερωτήθηκε: «Είδατε σήμερα μία διαφορετική μεταχείριση;». 

Ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε: «Στο θέμα των αγροτών ξεκινήσατε ότι δεν λέμε τίποτα, δεν έχουμε προτάσεις. Προσπαθούσατε να περάσετε αυτή την ιδέα. Δεν είναι ακριβές». 

Στην συνέχεια ο φωτεινός παντογνώστης Παπαδημούλης καταφέρθηκε κατά της κ. Ζέτας Μακρή χαρακτηρίζοντάς την «βοηθό χασάπη» και βοηθό του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.  

Η κ. Μακρή έδωσε όμως  την απάντησή της μέσω twitter καθώς την ώρα της επίθεσης δεν ήταν παρούσα γιατί είχε ήδη αποχωρήσει από την εκπομπή: «Στον «ευγενή» κ. Παπαδημούλη απαντώ ότι η βαρύτητα των χαρακτηρισμών είναι ευθέως ανάλογη με τη βαρύτητα του χαρακτηρίζοντος. Κρίμα!»