Τον Ανδρέα Παπαδόπουλο δεν τον ξέραμε. Φυσικά τον γνώριζαν οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι του. Έγινε όμως ευρύτερα γνωστός στην κοινή γνώμη ως εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ. Αυτό το νέο ταλέντο της πολιτικής το ανακάλυψε ο Φώτης Κουβέλης και του ανάθεσε να κάνει την συγκεκριμένη δουλειά. Μέχρι εδώ όλα καλά. 

Ο νέος αυτός όμως ενώ έδειχνε πολύ θετικά στοιχεία στην αρχή από ένα σημείο και μετά φαίνεται να έχασε εντελώς το μέτρο. Ξαφνικά ανακάλυψε ότι αυτός ο ίδιος θα μπορούσε να είναι ακόμα και ηγέτης της σοσιαλδημοκρατίας! Δεν τόλμησε να το πει (μέχρι εκεί κόβει το μυαλό του) αλλά επιχείρησε να το καλλιεργήσει. Δεν έπιασε όμως. Έτσι ο νεαρός Ανδρέας άρχισε τις τσαπατσουλιές. 

Μπερδεύτηκε με τους «58», την… είδε κριτής του πολιτικού συστήματος και του ευεργέτη του Φώτη! 

Προχθές στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου πρόσβαλε δημοσίως το κόμμα των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων». Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να του επισημάνει το ολίσθημα αλλά ο νεαρός επέμεινε. Μέχρι που «βγήκε» ο Κουίκ και τον έβαλε στην θέση του. Έτσι τουλάχιστον κατάλαβα. Λάθος. Ο μικρός Ανδρέας συνέχισε. Μάλιστα για να κάνει καλή εντύπωση στους εναπομείναντες οπαδούς του ΠΑΣΟΚ επεχείρησε να σπιλώσει και την περίοδο της διακυβέρνησης από τον Κώστα Καραμανλή.  Και βέβαια δεν έκανε αναφορά σε λάθη και παραλείψεις που έκανε ο πρώην Πρωθυπουργός, αλλά προσπάθησε να πετάξει λάσπη. Αυτά τα περιστατικά είναι προφανές ότι θα τον χαρακτηρίζουν στο μέλλον. 

Συμπέρασμα: Το παιδί έχασε την μπάλα.
Ηθικό δίδαγμα: Όταν βλέπεις ότι δεν πάς καλά αλλάζεις… φροντιστή!