Δεν ξέρω αν Κωστής πιστεύει στο «μάτι», αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι η ανάπτυξη- όπως δείχνουν τα πράγματα- είναι φουλ… ματιασμένη!

Όμως, όπως και νάχει, θα ήταν καλό να φωνάξει μια ξεματιάστρα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα δούμε ανάπτυξη ούτε σε 15 χρόνια!!!

Πέραν αυτού υπάρχει και ένα ακόμα εξ’ ίσου σοβαρό ζήτημα. Το περιβόητο ΕΣΠΑ. Ο καλός Υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης, δεν λέει με τίποτα να ξεμπλοκάρει το πρόγραμμα. Παραμένει τυλιγμένος στο πέπλο της γραφειοκρατίας σφυρίζοντας αδιάφορα. Τι τον έχουνε παρακαλέσει οι φορείς. Τι τον έχουν προσκυνήσει από τον ΟΑΕΔ. Και τι δεν έχει κάνει ο επιχειρηματικός κόσμος. Τίποτα ο Κωστής. Εκεί το βιολί του. Και όπως μου είπε κάποιος μια εξήγηση υπάρχει. «Είναι καθαρά θέμα σελήνης».

Μπορεί βέβαια να είναι ανάδρομος ο Ερμής ή να έχει τις μαύρες της η Αφροδίτη. Δεν ξέρω. Αλλά εάν έχουμε αστρολογικό ζήτημα δεν θα ήταν κακό να φωνάξει την Λίτσα Πατέρα να του μιλήσει για το μέλλον και να του δώσει λύσεις.

Γιατί στην τελική για να πάρει μπροστά ο κύριος Κωστής ή ξεματιάστρα θέλει η αστρολόγο. Φυσικά υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή για να λυθεί το πρόβλημα. Ο Σαμαράς!