@ Ο Βαγγέλης Βενιζέλος έκανε για δεύτερη φορά το ίδιο μεγάλο λάθος. Πήγε στο Ζάππειο. Αφού βλέπει ότι δεν του βγαίνει γιατί το κάνει άραγε; Πάντως, μεταξύ μας, όποιος είχε την ιδέα όχι μόνο να πάει αλλά και να μιλήσει σ’ αυτή την εκδήλωση των Παπανδρεϊκών πρέπει να… λιθοβοληθεί στο Σύνταγμα! Σε λίγο δεν θα τον λέμε Βενιζέλο. Αλλά Βαγγέλη… Ζάππα!

@ Ο Κώστας Καραμανλής- όπως μαθαίνω από αξιόπιστη πηγή (πιο αξιόπιστη δεν γίνεται) ουδέποτε εξουσιοδότησε τον Νικήτα Κακλαμάνη για να πει εάν ενδιαφέρεται ή όχι για το αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας. Ο πρώην Πρωθυπουργός το λέει καθημερινά σε όποιον τον ρωτάει: «δεν με ενδιαφέρει να γίνω πρόεδρος της Δημοκρατίας»! Τι περισσότερο θα μπορούσε να πει στον καλό άνθρωπο Νικήτα; Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Κακλαμάνης επισκέφτηκε τον Κώστα Καραμανλή. Επίσης αλήθεια είναι ότι τον ρώτησε γι το θέμα. Αλλά αλήθεια είναι επίσης είναι ότι ο κ. Καραμανλής απάντησε και πάλι με τον γνωστό τρόπο: «Δεν με ενδιαφέρει η θέση»! Δεν του είπε δηλαδή πάρε Νικήτα τις ρούγες και πες το σε όλους!

@ Στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μου έλεγε χθες ότι για να αρχίσει μια συζήτηση για το κούρεμα του ελληνικού χρέους εκ μέρους των δανειστών πρέπει πρώτα να λήξει το θέμα της προεδρολογίας στην Ελλάδα. Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι όσο δεν είναι σταθερό το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας οι δανειστές δεν πρόκειται να μπουν σε μια τέτοια συζήτηση!