Αξιότιμε κύριε αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,

Προχθές ο υπαρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και εγκέφαλος- τάχα- περί των οικονομικών Δραγασάκης (πιστεύω ότι είναι υπερεκτιμημένος), έκανε μια σοβαρή καταγγελία μέσα στην Βουλή, την οποία Βουλή κατά δήλωση σας, έχετε σε μεγάλη υπόληψη. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρώην υπουργός της Κυβέρνησης του '89 μας είπε ότι κάποιοι μεγαλοεπιχειρηματίες κάνουν κουμάντο στον τόπο και ότι η Κυβέρνηση νομοθετεί με βάσει τις επιθυμίες τους. Σοβαρό.

Μάλιστα ο Δραγασάκης δεν μίλησε στον ενικό αριθμό αλλά στον πληθυντικό. Υποθέτω συνεπώς, κύριε πρόεδρε, ότι αυτοί οι επιχειρηματίες δεν είναι ένας αλλά περισσότεροι. Απόψε, λοιπόν, από του βήματος της Βουλής έχετε την μεγάλη ευκαιρία να αποδείξετε τα όσα είπε ο στενός σας συνεργάτης. Θέλουμε ονόματα. Θέλουμε αποδείξεις. Να ξεσκεπαστούν όλοι μπροστά στα μάτια του Ελληνικού λαού.

Γιατί εδώ που τα λέμε πρόεδρε δεν έχετε άλλη επιλογή. Πρέπει να είστε ειλικρινής γιατί σε διαφορετική περίπτωση, πιστεύω, ότι πολύ γρήγορα θα ψάχνετε για την χαμένη αξιοπιστία σας.

Μάλιστα, επειδή είστε και νέος άνθρωπος, δεν θα ήταν καλό να γίνετε ρεζίλι. Γιατί πρόεδρε εάν δεν ονομάσετε του νταβατζήδες τότε ουδείς θα πιστεύει και όλα τα υπόλοιπα τα οποία υπόσχεστε. Αλλά και γιατί δεν πιστεύω ότι σας αρέσουν οι συκοφαντίες.

Θα περιμένω να σας ακούσω.
Με εκτίμηση
Τάκης Χατζής