# Η κυρία Ρεπούση, μέσω Facebook, θεώρησε χρήσιμο και εποικοδομητικό να μας ενημερώσει γιατί πήγε στην εκδήλωση του νέου οπλαρχηγού Λυκούδη. Φυσικά σκασίλα μας μεγάλη και δέκα παπαγάλοι αν πήγε η κυρία και γιατί στου Λυκούδη. Αυτό που θα ήταν χρήσιμο να μας πει είναι εάν γινόταν ή όχι συνωστισμός!!!

# Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυκατάλαβα γιατί θύμωσε τόσο πολύ ο Bennie με την αντί-συστημική Γιάννα. Τι τον κόφτει εάν η κυρία πλασάρεται στο πολιτικό σκηνικό; Την θέση του μονίμου αντιπροέδρου στις κυβερνήσεις δεν θα του την πάρει. Γιατί απλά η κυρία γουστάρει μόνο την θέση του προέδρου. Και βέβαια όχι του ΠΑΣΟΚ!

# Λοιπόν έχω φρικάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορούν οι άνθρωποι να σταθεροποιηθούν σε μια μεριά σχετικά με την στάση που θα κρατήσουν, εάν γίνουν κυβέρνηση, με το χρέος και τα μνημόνια. Οι μισοί λένε θα τα σκίσουν τα μνημόνια την επόμενη μέρα και οι άλλοι μισοί πάλι λένε ότι δεν θα τα σκίσουν. Το παραμύθι όμως είναι αλλού. Τίποτα δεν θα σκίσουν. Απλά θα αλλάξουν τους εφαρμοστικούς νόμους με ένα «πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας». Δηλαδή θα ονομάσουν τους συγκεκριμένους νόμους αλλιώς και πάπαλα!

# Ο Κυριάκος τα έκανε μπάχαλο! Τι το 'θελε τώρα εκείνο για το μισθολόγιο των νεοεισερχομένων στο δημόσιο; Μήπως πρόκειται να προσλάβει; Α, ρε Κυριάκο...