Χθες βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ από τη χαρά μου...

Το γνήσιο τέκνο του έθνους ο περισπούδαστος και κατ άλλους, κακεντρεχείς θα έλεγα, άφρων λαϊκιστής βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος αυτονομήθηκε απο τους ΑΝΕΛ και συνεχίζει μόνος με το Χριστιανοδημοκρατικό του κόμμα (διαφωνώ με τις φήμες που λένε ότι το κόμμα αυτό έχει κάποιες δεκάδες νοματαραίους-ψηφοφόρους και ότι οι περισσότεροι κάποιο ρουσφετάκι έλαβον απο μέρους του).

Πρόκειται για βουλευτή που με το χειμαρρώδη λόγο του και τα ταπεινά του κίνητρα κοσμεί ( απο-κοσμεί για τους εχθρούς του) το ελληνικό κοινοβούλιο. Τόσα χρόνια παρότι πρώτος στις επάλξεις του αντιμνημονιακού αγώνα ουδείς απο τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ εφρόντισαν να του το ανταποδώσουν. 

Ενα υπουργικό αξίωμα βρε αδελφέ ή ένα αντιπροεδριλίκι... Τόσοι και τόσοι γεύτηκαν το άρωμα της εξουσίας χωρίς να δαπανήσουν και πολλά πολλά. 

Ολοι τους αυτό επιζητούσαν όταν ήταν πρώτοι στον αγώνα ως εργατοπατέρες η αγροτοπατέρες... Ο κυρ Νίκος ήταν κι αυτός στο μετερίζι του αγώνα. Πάλευε για το καλό μας αλλά για το καλό του. Γιατί τέτοια απανθρωπιά; Η διαφορά του με τους κρυψίνους άλλους αρχομανείς, θα έλεγε κάποιος ψύχραιμος απέναντί του, ήταν και είναι ότι αυτός το φώναζε και το φωνάζει όπως οι ήρωες του Σαίξπηρ.

«Η επιθυμία για την κατάκτηση της εξουσίας είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη» είχε αποφανθεί ο ρωμαίος ιστορικός Τάκιτος.Ολα τάλλα είναι λόγια του αέρα..