Είναι βέβαιο ότι μια μέρα η Ιστορία θα τον εντάξει στο πάνθεον των μεγάλων.

Ομιλώ για τον Θεόδωρο Πάγκαλο τον νεώτερο ο οποίος ως άλλος Μέγας Ναπολέων επιτίθεται κατά Τσίπρα και Σύριζα κατηγορώντας τους για τα πάντα και φυσικά για ανικανότητα.

Και έχει δίκιο.Ο Τσίπρας και ο Σύριζα ήταν δυστυχώς αυτοί που επί 30 χρόνια έκαναν με την πολιτική τους τον Νεοέλληνα να ρέπει στον λαικισμό,στη ρεμούλα και στην αναξιοκρατία.Ναι ο Τσίπρας ήταν αυτός που έστησε το πελατειακό κράτος.

Ο Σύριζα ήταν αυτός που φούσκωσε το δημόσιο χρέος στα 350 δις ευρώΤσίπρας ήταν αυτός που μοίραζε επιδοτήσεις και συντάξεις σε όλους τους αναξιοπαθούντες. 

Στελέχη του Σύριζα ήταν αυτά που μπούκωσαν με εκατομμύρια.ευρώ μεγαλοεργολάβους και προμηθευτάδες του Δημοσίου.Ο Τσίπρας ήταν αυτός που 1 εκ. αυθαιρετούχοι αλώνιζαν κι έκτιζαν όπου τους κάπνιζε.Ο Σύριζα και υπουργοί του ήταν αυτοί που μιζώθηκαν για Ζήμενς,οπλικά συστήματα και βάλε.

Ο κατάλογος δεν έχει τέλος.Οπως και το θράσος αυτού του Νέου Μεγάλου Ναπολέοντα που τώρα αφού εξορίστηκε στην Αγία Ελένη δεν έχει λόγο να πεΙ για το οικονομικό Βατερλώ μιας χώρας.

Για το δικό τους Βατερλώ λίγο ενδιαφέρει τους ευπρεπείς Έλληνες.