Με απόφαση του το ΔΣ της «Εγνατίας Οδού» (κρατική εταιρία) ζητεί από τις εφορίες να αναστείλουν για 2 μήνες την είσπραξη των προστίμων που επιβλήθηκαν σε όσους δεν πλήρωναν διόδια όταν μεγαλουργούσε το κίνημα του "Δεν πληρώνω".

Κι η παράταση στην αναστολή είσπραξης των προστίμων που αποφασίστηκε ομοφώνως ζητείται από τις ΔΟΥ ενόψει υπουργικής απόφασης του Υπουργού Υποδομών για οριστική διαγραφή των προστίμων.

Να αναμένεται άραγε από τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη μια τέτοια απόφαση; Καλό θα ήταν πριν επιβληθεί "σεισάχθεια" για τους μπαταχτσήδες των εθνικών οδών ο κ. Σπιρτζης να το ξανασκεφτεί. 

Οι οδηγοί οχημάτων που πλήρωναν κανονικά τα διόδια,και εμείς οι υπόλοιποι,θα θεωρηθούμαστε κορόιδα και πανήβλακες.Αν συμβεί αυτό δικαιώνεται το θράσος και η μαγκιά. 

Αν ο Υπουργός θέλει να προστατέψει τους αδύναμους ας βγάλει κάρτα ελευθέρας για όσους αδυνατούν να πληρώσουν διόδια.Αυτό είναι κοινωνική πολιτική.Τα άλλα όλα είναι πολιτικαντισμός και λαϊκισμός αισχίστου είδους.

Ελπίζω να μην έχει κάτι τέτοιο στο νου του ο κ.Σπίρτζης.Οι κουτοπόνηροι που έμαθαν να πωλούν ανέξοδα επανάσταση και εξέγερση (έχοντες και χρήμα αρκετοί από αυτούς) να κληθούν να πληρώσουν.

Η νομοθεσία δεν μπορεί σε αυτό τον τόπο να γίνεται έρμαιο στη βούληση καρεκλοκένταυρων του Δημοσίου όπως του Δ.Σ της "Εγνατίας οδού". Εν τέλει αν θέλουν να βοηθήσουν τους λαδοπόντικες ας πληρώσουν από την τσέπη τους τα πρόστιμα.Δεν μπορεί να πουλάνε ευαισθησίες σε όλους και για όλα.