Ας μιλήσουμε για τα αδήλωτα εισοδήματα. Αυτά που η μισή και πλέον Ελλάδα δεν δήλωσε στην εφορία τα τελευταία 15 χρόνια .

Και τώρα η κυβέρνηση καλεί τους φοροφυγάδες να σπεύσουν να τα δηλώσουν και να φορολογηθούν με 42%. Είναι να γελάς με την αφέλεια των κυβερνώντων.

Με αυτά τα "μαύρα" φτιάχτηκαν περιουσίες,αγοράστηκαν εξοχικά και το κάθε σπίτι έφτανε να έχει τρία και τέσσερα τετράτροχα.

Αυτή ήταν και είναι η Ελλάδα.Η παραοικονομία και η φοροδιαφυγή πάνε σύννεφο.Και τώρα οι κυβερνώντες σκέφτηκαν να πείσουν τους κουτοπόνηρους και φοροφυγάδες Νεοέλληνες να σπεύσουν να δηλώσουν ότι απέκρυψαν από την Εφορία.

Είναι να παλαβώνεις.Μάλιστα μιλούν για αυτοκαταγγελία. Εδώ ο Νεοέλληνας νερό πίνει και δεν δίνει στο γείτονα θα αυτοαποκαλύψει πόσο έκλεβε επί 15 χρόνια την Εφορία; Οταν μάλιστα ,από τη μια οι χαλαροί και χαριστικοί νόμοι του Κράτους του έδιναν αυτό το δικαίωμα ,ενώ από την άλλη αρκούσε να λαδώσεις λίγο τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και όλοι είχαν το κέρδος τους; Θα κάνουν-λέει- αυτοκαταγγελία και θα πληρώσουν τους φόρους που δεν πλήρωσαν.Είναι θεότρελοι; Εχουν λέει τα στοιχεία από τις διασταυρώσεις περιουσίας και τραπεζικών καταθέσεων από τη μια και τα δηλωθέντα ποσά των φορολογικών δηλώσεων από την άλλη για να διαπιστώσουν αν υπήρξε και από ποιους αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας.Αυτές τις καταστάσεις με δεκάδες χιλιάδες φοροφυγάδες τα έχουν εδώ και πολλούς μήνες.

Είναι η περιβόητη λίστα Νικολούδη που αποτέλεσμα δεν έφερε.Ας στείλουν ραπόρτο στον καθένα τους τι του αναλογεί και τι πρέπει να πληρώσει για τη φοροδιαφυγή του.Είναι "μαύρη" η νύχτα στα μυαλά των κυβερνώντων αν νομίζουν ότι θα σπεύσουν οι φοροφυγάδες να αποκαλύψουν πόσα έκλεψαν από την Εφορία.Το "μαύρο" χρήμα το κυνηγάς με το νόμο.

Οχι πιστεύοντας στην ηθική και στην καλή πίστη των φοροφυγάδων.Και ποιων φοροφυγάδων.

Των Νεοελλήνων.Ας προσέξουν μη πάθουν ότι και ο Αλογοσκούφης όταν καλούσε όσους είχαν χρήματα στο εξωτερικό να τα επιστρέψουν πληρώνοντας απλώς φόρο 3%.Και αντί για λεφτά του ήρθε αέρας κοπανιστός.