Μόνο αλγεινή εντύπωση μπορεί να προκαλέσει στον καθένα η χθεσινοβραδινή εικόνα των εθνοπατέρων.Κραυγές,φωνασκίες,ύβρεις,έωλα επιχειρήματα,με ένα λόγο έγινε της Νότιας Κορέας η μάλλον χειρότερα από αυτή .

Η Κυβέρνηση ενόψει των δύσκολων μέτρων για το κλείσιμο της αξιολόγησης του προγράμματος έριξε στη αρένα το "κόκκαλο" της εξεταστικής για τα τραπεζικά δάνεια των πολιτικών κομμάτων και το ΜΜΕ.Από την άλλη η Αξιωματική αντιπολίτευση έριξε για αντιπερισπασμό το πολυφορεμένο κοστούμι των πρόωρων εκλογών.Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε και από τους δύο.

Οι τρανταχτές αποκαλύψεις διεφθαρμένων επιχειρηματιών που μας διέδιδαν οι μεν και οι δε αποδείχθηκαν αέρας κοπανιστός.Και η ζωή των πολιτών συνεχίζεται με τη μιζέρια της έχοντας ως "πατέρα" και "μητέρα"την ανικανότητα και την καφρίλα των κρατούντων.

Μέχρι νάρθει το 4ο Μνημόνιο ας έχουμε να δούμε ακόμη μια θεατρική παράσταση με τα παιχνιδίσματα και τα παιδιαρίσματα των βουλευτών.Ετσι κι αλλιώς απογίναμε δύο Ελλάδες.Αυτή που ακόμη καλοπερνάει και αυτή που υποφέρει.Οσοι ανήκουν στην πρώτη βλέπουν της Βουλής τα καμώματα και χαζογελάνε.

Αυτοί που ανήκουν στη δεύτερη το μόνο που τους μένει είναι να σπάσουν την TV. Ετσι κι αλλιώς στις επόμενες εκλογές θα ψηφίζει μόνο το 25% και όχι το 50% όπως στις τελευταίες.Θα ψηφίζουν μόνον τα κομματικά μέλη και όσοι προσδοκούν εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια από τα κόμματα.Οι άλλοι,οι πολλοί,όπως και τώρα πορεύονται μόνοι τους και μόνοι τους σηκώνουν το σταυρό του μαρτυρίου της καθημερινής επιβίωσης.Σωστά τόπε ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος."Οι εθνοπατέρες ζουν στην κοσμάρα τους ".Γιατί όχι; 5.000 ευρώ το μήνα,δωρεάν υπηρεσίες Ι.Χ,κινητού,γραφείου,ταξιδιών κλπ.Που θα τα βρουν αλλού ;