Ώρα για την καθημερινότητα του πολίτη

Ώρα για την καθημερινότητα του πολίτη

Στη ζωή οι αλλαγές που καθορίζουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών δεν είναι απαραίτητα αυτές που χαρακτηρίζουμε μεγάλες η ιστορικές.

Είναι αυτές που διευκολύνουν τον πολίτη,δεν τον ταλαιπωρούν και κυρίως του δίνουν ανάσες να ζει ποιοτικότερα..Να λοιπόν τι πρέπει από εδώ και στο εξής να προσέξει η Κυβέρνηση..

  • Τα νοσοκομεία να γίνουν επιτέλους λειτουργικά για ασθενείς και προσωπικό.Εδώ δεν χωρούν εκπτώσεις.Η περίθαλψη είναι ο καθρέφτης μιας κοινωνίας και ενός σοβαρού κράτους.
  • Οι συγκοινωνίες να λειτουργούν με προγραμματισμό και τα μέσα μαζικής μεταφοράς να φτάνουν στην ώρα τους.Δεν χρειάζεται να είσαι Γερμανία για να το καταφέρεις.
  • Να σταματήσει η πολυνομία.Χιλιάδες επικαλυπτόμενοι και αλληλοσυγκρουόμενοι νόμοι και διατάξεις.Η γραφειοκρατία φανερώνει τριτοκοσμικό κράτος και πελατειακές σχέσεις. *Οι εφορίες να ζητούν αυτά που πρέπει χωρίς τον κυκεώνα της χαρτούρας και της σύγχυσης για τον πολίτη.
  • Τα δικαστήρια να δικάζουν ουσιαστικές υποθέσεις .Ας πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων μηνύσεις και αγωγές των δικομανών Ελλήνων που για ψύλλου πήδημα θέλουν να εκδικηθούν τους πάντες και τα πάντα.
  • Το δημόσιο να λειτουργήσει πλέον ηλεκτρονικά και ψηφιακά.Εχει μείνει δεκαετίες πίσω από τον ιδιωτικό τομέα.Ο Καποδίστριας θα έφριττε βλέποντας τα χάλια του.
  • Το βασικότερο .Ο Νεοέλληνας και η Κυβέρνησή του να αποφασίσουν που θέλουν να ανήκουν .Στη Δύση η στην Ανατολή.Αρκετά με το "δικά σας δικά μας και το δικά μας δικά μας"..

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο