Αποτελεί όντως την καραμέλα των πολιτικών ή συγγενών αυτών... Και αναφέρομαι στη μόνιμη επίκληση της πολιτικής δίωξης από πολιτικούς ή συγγενείς τους σε τυχόν ελέγχους που διεξάγει η Δικαιοσύνη σε βάρος τους ή σε τυχόν διώξεις που ασκεί σε βάρος τους.

Αφορμή όλων των παραπάνω αποτελούν τα λεγόμενα της συζύγου του αρχιτραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα, η οποία ελέγχεται για πακέτο διαφημίσεων που έλαβε η εταιρεία της από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Στόχος είναι ο σύζυγός μου», δήλωσε από τη στιγμή που οι οικονομικοί εισαγγελείς μπήκαν για έλεγχο στο σπίτι της, που αποτελεί και έδρα της εταιρείας της. Τα ίδια ακούω κάθε φορά που η δικαιοσύνη ξεκινά έλεγχο σε πολιτικούς ή συγγενείς τους.

Η μόνιμη καραμέλα τους ότι διώκονται πολιτικά. Αυτά έλεγε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο Γιάννος Παπαντωνίου και πάμπολλοι άλλοι. 

Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση πολιτικός που ελέγχεται από τη δικαιοσύνη να μην επικαλεστεί πολιτική δίωξη... Τη γνωστή καραμέλα όλων των πολιτικών.

Αν συμβεί το αντίθετο, τότε η χώρα μας και οι πολιτικοί μας έχουν κάνει ένα βήμα μπροστά. Αναγνωρίζοντας ότι ενώπιον του νόμου όλοι είναι ίσοι... Και χωρίς κάθε φορά να επικαλούνται διάφορες δικαιολογίες. Όπως την καραμέλα της πολιτικής δίωξης.