Αποκλειστικό: ο καυτός διάλογος Τσίπρα-Σαμαρά

Όλα τα διαβάζει ο κύριος Ξανθάκης, όλα εντελώς. Ιδίως όταν πρόκειται για τη Νέα Δημοκρατία, καθότι τα έχω κι εγώ τα κουσούρια μου που θα έλεγε ο μακαριστός Χριστόδουλος. Ε ναι ρε παιδιά, τι άλλο μας έμεινε από νταλαβέρι εσωκομματικό; Στην Πασοκάρα τους έχει μαντρώσει η Φώφη στο δεκατρίο το κελί, στο Ποτάμι πήγε να κουνηθεί ο Λυκούδης κι απεδείχθη ότι απλώς άλλαξε πλευρό, στους ΑΝΕΛ ξεφορτώθηκαν τον Νικολόπουλο και κάθονται ήσυχα ήσυχα στα αυγουλάκια τους, στο Λεβεντομάγαζο ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι παίρνουν βουλευτικές αποζημιώσεις, στον ΣΥΡΙΖΑ πάει τελειώσανε οι συνιστώσες που χάριζαν γέλιο και χαρά σε όλα τα παιδάκια. Άρα; Άρα ΝουΔού και πάλι ΝουΔού κι ο Θεός να έχει καλά τους δελφίνους να βγάζουμε κι εμείς το ψωμάκι μας. Ειδάλλως θα πέσει ανάλυση για το διεθνές γεωπολιτικό παίγνιο και τα ρώσικα μαχητικά που θα σας στείλει όλους και όλες για χλιαρό τσάι!

Κι όπως διαβάζω τα πάντα για την αξιωματική αντιπολίτευση, πέφτουν τα ωραία και μεγάλα μάτια μου στη σελίδα της Ραχήλ Μακρή στο Facebook. Και αντικρίζω εκεί μια θεωρία συνωμοσίας μούρλια, για όσα συνέβησαν στη Συγγρού. Κούκλα σας λέω, να γλύφεις τα δάχτυλά σου. Με ίντριγκα μέσα, με δολοπλοκία, με πισώπλατα μαχαιρώματα, όλα κομπλέ. Και τελείωνε το σενάριο ως εξής:
«Παντως ο ηγετης που μιλαει με τον θεό καλά σας την έφερε μαζί με το φιλαράκι του που μαθαίνει να γραφει με το δεξί και την Ντορούλα.»

Μισό λεπτό να το σπάσω σε πενηνταράκια. Ποιος είναι ο ηγέτης που μιλάει με το Θεό; Ο Αντώνης Σαμαράς φυσικά. Ποιος μαθαίνει να γράφει με το δεξί; Μα ο Αλέξης Τσίπρας βεβαίως. Το Ντορούλα, πάλι, δεν το αναλύω για να μην προσβάλω τη νοημοσύνη σας. Εκείνο όμως που μπορώ να καταθέσω είναι η απομαγνητοφώνηση της κρίσιμης συνομιλίας ανάμεσα στα δύο «φιλαράκια», τον Αντώνη και τον Αλέξη. Αποκλειστικά στο Newpost, από το ίδιο «Βαθύ Λαρύγγι» που εξυπηρέτησε και τον Γιάννη Πανούση. Καλή σας απόλαυση!

Ντριν, ντριν, ντριν
Αλέξης: Έλα κύριε Σαμαρά, τι έγινε πάλι. Όλο εμένα μελετάς;
Αντώνης: Τι να γίνει γιατρέ, έχω πήξει με τις εκλογές στη ΝΔ. Δεν βγαίνει ο δικός μου και σκάω.
Αλέξης: Κι εγώ τι θες να σου κάνω;
Αντώνης: Βάλε αυτό το τζιμάνι τον Λάμπρου να τις σαμποτάρει, να πάρουνε αναβολή. Χρειάζομαι χρόνο να κάνω σωστά τη δουλειά…
Αλέξης: Δεν γίνονται αυτά ρε.
Αντώνης: Κάν’ το σε παρακαλώ και θα σου δανείσω την Ομάδα Αλήθειας για έξη μήνες.
Αλέξης: Και τι να την κάνω; Έχω δικιά μου.
Αντώνης: Θα κανονίσω με το Κολλέγιο να πάρουνε τα παιδιά σου.
Αλέξης: Λες τα παιδιά του πρωθυπουργού να χρειάζονται γνωριμίες;
Αντώνης: Θα πω στη Βίσση που μου χρωστάει κάτι χάρες, να αποκαλύψει στη Μπέτυ τα μυστικά της ομορφιάς της.
Αλέξης: Δεν χρειάζεται, της τα είπε η Μισέλ στον Λευκό Οίκο.
Αντώνης: Φτου ρε γαμώτι πουθενά δε σε πιάνω. Αλλά μη νομίζεις, το ξέρω το αδύνατο σημείο σου. Κάθε μήνας στην πρωθυπουργία και κιλό!
Αλέξης: Μην το λες αυτό…
Αντώνης: Το βλέπω το «σωσίβιο» δεν κρύβεται.
Αλέξης: Πέσανε πολλά μαζί…
Αντώνης: Και κάτι μάγουλα, να!
Αλέξης: Ο Παππάς φταίει που μ’ έχει σκίσει στο ντελίβερι…
Αντώνης: Άμα με βοηθήσεις να κάνουμε μαντάρα τις εσωκομματικές εκλογές, θα σου πω εγώ το μυστικό πως διατηρούμαι στυλάκι. Δυόμιση χρόνια νούμερο ένα και ούτε γραμμάριο δεν πήρα.
Αλέξης: Αλήθεια ρε κολλητέ, θα βοηθήσεις;
Αντώνη: Άμα βοηθήσεις κι εσύ!
Αλέξης: Λοιπόν άρχοντα, άκου ποιόν θα πάρεις τηλέφωνο να σε σενιάρει…