current views are: 6

26 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση13:31

Στις 13 Νοεμβρίου τα απομνημονεύματα της Μισέλ Ομπάμα

Η τέως Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. ανακοίνωσε τον τίτλο του βιβλίου της που θα είναι “Becoming”

Δημοσίευση 13:31’

Η τέως Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. ανακοίνωσε τον τίτλο του βιβλίου της που θα είναι “Becoming”

Σε είκοσι τέσσερις γλώσσες θα κυκλοφορήσει το βιβλίο απομνημονευμάτων της Μισέλ Ομπάμα στις 13 Νοεμβρίου. Σε αυτό η τέως Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. θα αφηγείται την πορεία της από τα παιδικά χρόνια της στην υποβαθμισμένη Νότια Πλευρά του Σικάγο ως την τελευταία ημέρα της στον Λευκό Οίκο, μια πορεία ενηλικίωσης και συνειδητοποίησης που, όπως δηλώνει η συγγραφέας, ελπίζει να εμπνεύσει και να οπλίσει με δύναμη τους αναγνώστες.

«Γράφοντας το “Becoming” αποδείχθηκε μια βαθιά προσωπική εμπειρία. Μου επέτρεψε για πρώτη φορά να εξετάσω ψύχραιμα την απρόσμενη τροχιά της ζωής μου» δήλωσε πρόσφατα η Μισέλ, η οποία, σύμφωνα με τα γραφόμενα, θα λάβει από κοινού με τον Μπαράκ Ομπάμα το ποσό των 65 εκατομμυρίων δολαρίων για τα απομνημονεύματα τους.

Να θυμίσουμε πως τα δικαιώματα για την έκδοση των βιβλίων στα ελληνικά εξασφάλισαν οι εκδόσεις Εν Πλω κατόπιν συμφωνίας με την The Crown Publishing Group, θυγατρική του ομίλου Penguin Random House. Τα βιβλία θα κυκλοφορήσουν από την ετικέτα Athensbookstore  Publications.

Για την προώθηση του βιβλίου, η Μισέλ θα κάνει μια παγκόσμια περιοδεία, οι σταθμοί της οποίας θα ανακοινωθούν εν καιρώ.