ΒΙΒΛΙΟ

Bazaar βιβλίων από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης

Δημοσίευση 9 Μαΐου 2018, 15:01 / Ανανεώθηκε 11 Μαΐου 2018, 12:18
Bazaar βιβλίων από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης
Facebook Twitter Whatsapp

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουνίου η αυλή του Μ.Ι.Ε.Τ στην Πλάκα θα φιλοξενήσει ένα βιβλιοφιλικό παζάρι με εκδόσεις του ιδρύματος και του Ε.Λ.Ι.Α. σε τιμές από 1 ευρώ

Μια από τις πιο ωραίες αυλές της Αθήνας ανοίγει για το κοινό το Σάββατο 2 και την Κυριακή Ιουνίου για τους φίλους του βιβλίου. Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνική Τραπέζης μας προσκαλεί στο σπίτι του για να διαλέξουμε βιβλία από την πλούσια εκδοτική συλλογή του, καθώς και από τις εκδόσεις του Ε.Λ.Ι.Α., τα οποία θα διατίθενται για εκείνες τις ημέρες με έκπτωση 50% έως 70%.

Τα βιβλία καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των ανθρωπιστικών σπουδών ανθρώπου (ιστορία, αρχαιολογία, φιλοσοφία, κλασική, βυζαντινή και νεότερη φιλολογία, γλωσσολογία, ιστορία των επιστημών, τέχνη κ.λπ.). Θα διατίθενται επίσης ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία και περιοδικά του 19ου και του 20ού αιώνα, παλιές εφημερίδες, καρτ ποστάλ, θεατρικά προγράμματα και κινηματογραφικές αφίσες, παρτιτούρες και μετοχές, παλαιά ραδιόφωνα και άλλα αντικείμενα εποχής.

Bazaar βιβλίων από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, Μ.Ι.Ε.Τ. Θουκυδίδου 13, Πλάκα. Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουνίου, ώρες 11:00 – 18:00.