current views are: 26

5 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση13:39

Περπάτησε μαζί μου στο νερό: Κωνσταντίνος – Ρωμανός Ζησιμόπουλος

Tο βιβλίο αυτό είναι ένας πρακτικός οδηγός τρόπων και μεθόδων κοινωνικής εξέλιξης

Δημοσίευση 13:39’

Tο βιβλίο αυτό είναι ένας πρακτικός οδηγός τρόπων και μεθόδων κοινωνικής εξέλιξης

Οι Εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας και life coach Κωνσταντίνος-Ρωμανός Ζησιμόπουλος σας προτείνουν τον οδηγό αυτογνωσίας-αυτοβελτίωσης με τίτλο “Περπάτησε μαζί μου στο νερό”.

Ο γνωστός και ως “ life coach των διασήμων” αποκαλύπτει τους τρόπους, με τους οποίους μπορεί ο καθένας να ανέλθει κοινωνικά. Συγκεκριμένα, μαθαίνει στον αναγνώστη πώς μπορεί να “διαβάσει” τη γλώσσα του σώματος, αλλά και πώς να δημιουργήσει υποσυνείδητη συμβατότητα ανάμεσα στην προσωπικότητα του και την προσωπικότητα των άλλων.

Προτείνει, επίσης, τρόπους για τη βελτίωση της ικανότητας απομνημόνευσης, την οποία θεωρεί όπλο για την αναβάθμιση της εικόνας ενός ατόμου. 

Tο βιβλίο αυτό είναι ένας πρακτικός οδηγός τρόπων και μεθόδων κοινωνικής εξέλιξης, μέσω της διεύρυνσης των ικανοτήτων σας, τόσο σε επίπεδο συνειδητής στόχευσης, όσο και υποσυνείδητης επιρροής των άλλων.

Χαρακτηριστικά, η εκμάθηση δημιουργίας υποσυνείδητης συμβατότητας ανάμεσα στην προσωπικότητα των άλλων και τη δική σας, θα σας επιτρέψει -με μοναδικό τρόπο- να αποσπάτε υποσυνείδητα τη συμπάθεια και εμπιστοσύνη όσων παίζουν συχνά καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

Παράλληλα, η γνώση και ερμηνεία της γλώσσας του σώματος, θα σας επιτρέψει να αποκρυπτογραφείτε σκέψεις και προθέσεις που συχνά οι άλλοι καταφέρνουν να αποκρύπτουν μέσω της εκφοράς του λόγου, αποκτώντας έτσι ένα ισχυρό πλεονέκτημα στη διαχείριση των ανθρωπίνων σχέσεων. 

Η μύηση, επίσης, στην αυτοΰπνωση, αποτελεί εφαλτήριο για την απαλλαγή εθισμών, αδυναμιών ή προβλημάτων κατά τα πρότυπα της κλινικής ύπνωσης, η οποία αποτελεί δοκιμασμένη θεραπευτική αγωγή ψυχοσωματικών προβλημάτων.

Τέλος, η ανάδειξη τρόπων εντυπωσιακής βελτίωσης των ικανοτήτων απομνημόνευσης που διαθέτετε, όχι μόνο θα διευκολύνει τη ζωή σας, αλλά θα αναβαθμίσει και την προς τα έξω εικόνα του ατόμου σας.

Συμπερασματικά, η διεύρυνση των ικανοτήτων σας που οι προαναφερθείσες μεθοδεύσεις συνεπάγονται, θα σας επιτρέψει να διαμορφώνετε, αντί να υφίστασθε, τις σχέσεις δυνάμεων που καθορίζουν τη θέση σας στον κοινωνικό σας περίγυρο

Ο συγγραφέας

Ο Κωνσταντίνος-Ρωμανός Ζησιμόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Μεγάλωσε στις Βρυξέλλες όπου και άρχισε από νεαρή ηλικία να ασχολείται με την ύπνωση, την υποσυνείδητη επιρροή, την τέχνη της γλώσσας του σώματος, και τις τεχνικές απομνημόνευσης. Στη συνέχεια, σπούδασε Ψυχολογία και Κλινική Ύπνωση στην Αγγλία, και εκπαιδεύτηκε στο Life Coaching από έναν από τους κορυφαίους Βρετανούς μέντορες. Το 2014 βραβεύτηκε με τον πανευρωπαϊκό τίτλο «Mentalist of Europe» για τις ικανότητές του στην υποσυνείδητη επιρροή και το «διάβασμα» της γλώσσας του σώματος.


σχετικα αρθρα