current views are: 6

18 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση05:00

Είναι «δεξιός». Πυροβολήστε τον!!!

Εσχάτως μάθαμε ότι σε κάποιες ΔΕΚΟ υπάρχουν ακόμα σταγονίδια φασιστικής νοοτροπίας.

Δημοσίευση 05:00’

Εσχάτως μάθαμε ότι σε κάποιες ΔΕΚΟ υπάρχουν ακόμα σταγονίδια φασιστικής νοοτροπίας.

Εσχάτως μάθαμε ότι σε κάποιες ΔΕΚΟ υπάρχουν ακόμα σταγονίδια φασιστικής νοοτροπίας. Το δυστύχημα είναι ότι αυτά τα γκρουπούσκουλα παριστάνουν τους αριστερούς και στο όνομα της (δικής τους) αριστεράς έχουν βαλθεί να εξαφανίσουν όποιον δεν επικροτεί την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Η τακτική αυτή πάντως μου θυμίζει κάτι από Σταυροφόρους

Είναι αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους βασικούς μετόχους της κρατικής εξουσίας. Είναι αυτοί που διορίστηκαν για να αμείβονται από τον μόχθο των άλλων. Είναι αυτοί που λατρεύουν την φτήνια της απομίμησης προσποιούμενοι τους αυθεντικούς.

Μαθαίνω δε ότι επιβάλλουν την άποψη τους χωρίς αιδώ. «Αυτός είναι δεξιός» και δεν τον γουστάρω. Στο πυρ το εξώτερο. Έτσι ο επικεφαλής της όποιας ΔΕΚΟ προκειμένου να μην μπλέξει υπακούει χωρίς καμία αντίρρηση σκύβοντας το κεφάλι νομίζοντας ότι έτσι υπερασπίζεται το μεροκάματό του.  

Τα παραδείγματα είναι πολλά και πολύ συγκεκριμένα. Μόνο που στην Ελλάδα του 2017 δεν είναι δυνατόν να μείνει τίποτα κρυφό. Έτσι γνωρίζουμε πολλούς εξ αυτών που με το έτσι θέλω προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα για πρόσωπα αλλά ακόμα και για επιχειρήσεις με σκοπό την εξόντωση όποιου τολμήσει να διαφωνήσει μαζί τους.  

Δεν πάει έτσι όμως. Ο ρεβανσισμός είναι ένα φαινόμενο το οποίο πλήρωσε για χρόνια αυτός ο τόπος και θα περίμενε κανείς ότι η Αριστερά θα αποτολμούσε ριζική ρήξη με αυτή την νοοτροπία.  

Ελπίζουμε ότι λίαν συντόμως ο κ. Τσίπρας θα καταλάβει πως αυτού του τύπου οι μεθοδεύσεις και οι πρακτικές δεν θα τον οδηγήσουν πουθενά. Και ότι όσο πιο γρήγορα φροντίσει να εξαλείψει αυτά τα φαινόμενα θα μπορέσει να λέει ότι είναι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων γιατί σήμερα θα ήταν εξόχως ειρωνικό να το ισχυριστεί.