ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η νύχτα του κορακιού… έρχεται

Δημοσίευση 5 Απριλίου 2016, 17:01 / Ανανεώθηκε 5 Απριλίου 2016, 16:34
Η νύχτα του κορακιού… έρχεται
Facebook Twitter Whatsapp

Η παραμυθού Λίλη Λαμπρέλλη το βράδυ του Σαββάτου 9 Απριλίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Η παραμυθού Λίλη Λαμπρέλλη το βράδυ του Σαββάτου 9 Απριλίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Η νύχτα και το σκοτάδι τροφοδοτούν τη φαντασία των παιδιών. Το αποδεικνύουν τα χιλιάδες παραμύθια γύρω από τη νύχτα και τα μυστήριά της που ζουν και βασιλεύουν στις παραδόσεις όλων των χωρών, από τον παγωμένο Βορρά ως την κεντρική Αφρική.

Η Λίλη Λαμπρέλλη, παραμυθού περιωπής, θα φωτίσει το βράδυ του Σαββάτου παιδιά και μεγάλους που θα σπεύσουν στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης για να την ακούσουν να διηγείται ιστορίες για τον φόβο, την ελπίδα, την ενηλικίωση και την ανατροπή. Με τη συνοδεία μουσικής από τον τραγουδοποιό Γιάννη Ψαριώτη, η Λαμπρέλλη θα αφηγηθεί ιστορίες από τις προφορικές παραδόσεις λαών και χωρών από τον παγωμένο Βορρά ως την κεντρική Αφρική. Όλες με κοινό γνώρισμα το σκοτάδι της νύχτας.

Η νύχτα του κορακιού , Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23, Πλάκα, 10558, Αθήνα, τηλ. 210 3250341, Σαββάτο 9 Απριλίου, ώρα 20:00. Είσοδος: 7€ (κανονικό) 5€(παιδικό-μειωμένο). Για περισσότερες πληροφορίες δείτε http://www.ekedisy.gr, https://www.facebook.com/www.ekedisy.gr