current views are: 6

22 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση14:19

Εντυπωσιακή έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου στο Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων κήρυξε την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Δημοσίευση 14:19’

Το Athens Metro Mall, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων κήρυξε την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Το Athens Metro Mall, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, σε ένα άκρως γιορτινό event, κήρυξε την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Ο αγαπημένος παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας πρόσφερε την πιο θερμή υποδοχή στο πλήθος του κόσμου που βρέθηκε στο εμπορικό και ο λαμπερός Ηλίας Βρεττός απογείωσε τη διάθεση των θεατών στο πρώτο Christmas Live Stage τραγουδώντας live τις αγαπημένες του επιτυχίες για περισσότερο από δύο ώρες. 

Στο Χριστουγεννιάτικα στολισμένο Athens Metro Mall, ο Γιώργος Λιάγκας σήμανε την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, ανακοινώνοντας μια σειρά από μοναδικές συναυλίες, δράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους που θα λάβουν χώρα έως και τις αρχές Ιανουαρίου δηλώνοντας «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας στο πιο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων που έχει να προσφέρει αμέτρητη διασκέδαση έως το τέλος των εορτών».

Christmas Live Stage

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 20:00, ανεβαίνουν στη σκηνή και… ανεβάζουν τη διάθεση ο Κώστας Μαρτάκης και οι Kings για ένα Christmas Live Stage γεμάτο ένταση, χορό και μουσική.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η σκηνή του Christmas Live Stage υποδέχεται τον Γιώργο Παπαδόπουλο και σας περιμένει να τραγουδήσετε μαζί, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη.

Τα Christmas Live Stages του ATHENS METRO MALL κορυφώνονται την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου με τον Stan που θα «λάμψει» στη σκηνή και θα παρουσιάσει ένα μουσικό show που θα «απογειώσει» τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Τα Christmas Live Stage στο ATHENS METRO MALL ξεκινούν στις 20:00 και έχουν ελεύθερη είσοδο, αλλά η μουσική Χριστουγεννιάτικη γιορτή σας περιμένει από τις 6 το απόγευμα όπου ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός Λάμψη 92,3 fm θα μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου, σε άμεση επαφή με το κοινό.

 

Σχετικά με το Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη απόλυτη εμπειρία των καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του, 90 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.


σχετικα αρθρα