ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Αμερικανική Πρεσβεία έβαψε το Σπίτι του MDA Ελλάς

Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου 2016, 12:01 / Ανανεώθηκε 14 Δεκεμβρίου 2016, 12:57
Η Αμερικανική Πρεσβεία έβαψε το Σπίτι του MDA Ελλάς
Facebook Twitter Whatsapp

Η προώθηση της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού αλλά και της ανιδιοτελούς προσφοράς ήταν το μήνυμα

Η προώθηση της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού αλλά και της ανιδιοτελούς προσφοράς ήταν το μήνυμα που διέδωσε η εθελοντική ομάδα της Αμερικανικής Πρεσβείας ενόψει των Χριστουγέννων.

Η σύζυγος του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα, κυρία Mary Pyatt μαζί με προσωπικό της Αμερικανικής Πρεσβείας αλλά και με Μέλη του πληρώματος του αμερικανικού πολεμικού πλοίου USS Mahan DDG72, που βρίσκεται στην Ελλάδα για εθιμοτυπική επίσκεψη, έβαψαν από κοινού με Μέλη και εθελοντές του MDA Ελλάς, τα γραφεία του Σπιτιού του MDA Ελλάς που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας. 

To MDA Ελλάς ευχαριστεί θερμά την Αμερικανική Πρεσβεία  που με το “Kirby Grant”, χορηγία του State Department, βοήθησε στην πραγματοποίηση της όλης πρωτοβουλίας, καθώς και την εταιρεία VITEX και τον κύριο Βασίλη Βλαχογιάννη για την άμεση ανταπόκρισή προσφέροντας τα χρώματα.

Λίγα λόγια για το MDA Ελλάς

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Το MDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει  καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας. 

Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο.

http://www.mdahellas.gr »