current views are: 7

25 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση10:23

Χειμερινή εξόρμηση στο ξενοδοχείο «Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa»

Στο μοναδικής ομορφιάς ξενοδοχείο «Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa» στη Μάνη βρέθηκαν επώνυμοι φίλοι

Δημοσίευση 10:23’

Στο μοναδικής ομορφιάς ξενοδοχείο «Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa» στη Μάνη βρέθηκαν επώνυμοι φίλοι

Στο μοναδικής ομορφιάς ξενοδοχείο «Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa» στη Μάνη βρέθηκαν επώνυμοι φίλοι, οι οποίοι επέλεξαν το ξενοδοχείο για τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης που προσφέρει στους επισκέπτες του καθώς και για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες του.

Το Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa προβάλλει μέσα από τα γαλανά νερά του κόλπου του Οιτύλου στις βραχώδεις νότιες παρυφές του Ταϋγέτου, στη Μάνη αποτελώντας έναν προορισμό όπου οι άνθρωποι ανακαλύπτουν την αυθεντικότητα και αφυπνίζουν το Όνειρο.

Σκοπός του ξενοδοχείου είναι η προσφορά μιας πηγαίας φιλοξενίας, με συνέπεια στην αριστεία και την αρμονία μέσα από τις αξίες που πρεσβεύει το ξενοδοχείο και δεν είναι άλλες από την ποιότητα, την εξωστρέφεια, την καινοτομία, την ατομική υπευθυνότητα, το σεβασμό, το πάθος, την ομαδικότητα, την ευελιξία και την περηφάνια.

Έχει κατασκευαστεί και ανακαινιστεί με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, ενταγμένο μοναδικά στο φυσικό περιβάλλον. Η λιτή πολυτέλεια χαρακτηρίζει την κάθε λεπτομέρεια προσκαλώντας το φιλοξενούμενο να ανακαλύψει την άγρια ομορφιά και τη μοναδική γοητεία της Μάνης και να ζήσει μια αυθεντική εμπειρία.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 23 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής και ποιότητας διακόσμησης. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μοναδική θέα στη θάλασσα, στο μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου, για μία αξέχαστη διαμονή με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου πολυτελούς ξενοδοχείου.

Παράλληλα το εστιατόριο «Ανερούσα» προσκαλεί το κοινό του σε νέες γαστρονομικές εμπειρίες με την εγγυημένη υπογραφή του καταξιωμένου chef  Χριστόφορου Πέσκια. Οι μεσογειακές γεύσεις αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση αξιοποιώντας εξαιρετικά τις πρώτες ύλες της Μανιάτικης γης, ολόφρεσκα προϊόντα τοπικής παραγωγής και σύγχρονες τεχνικές.

Το “Ηιόνη Spa” προσκαλεί τον φιλοξενούμενο να ανακαλύψει εκτός από τη μοναδική άγρια ομορφιά και γοητεία της Μάνης, τις καταπληκτικές θεραπείες προσώπου και σώματος, με αγνά φρέσκα υλικά, που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις σας με πολυτέλεια και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για μικρές και μεγάλες απολαύσεις στη χαλάρωση και την αναζωογόνηση σας.

Με μεγάλη εμπειρία στις γαμήλιες εκδηλώσεις η έμπειρη ομάδα του Πέτρα και Φώς Boutique Hotel & Spa βρίσκεται πάντα κοντά σας για να ακούσει τις ιδέες σας και να σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας. Με προτάσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στο γούστο σας και άρτια διοργάνωση από την έναρξη μέχρι το κλείσιμο της βραδιάς.

Το Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa αποτελεί ιδανικό συνεδριακό προορισμό για τη φιλοξενία μικρών συναντήσεων και συνεδρίων. Η εσωτερική αίθουσα αλλά και η μεγάλη εξωτερική βεράντα προσφέρονται για την πραγματοποίηση συνεδρίων, σεμιναρίων και εταιρικών εκδηλώσεων.