current views are: 14

2 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση15:29

Οι ταξιδιώτες της Manessis πρόσφεραν πολλά χαμόγελα στα παιδιά της «Κιβωτού του Kόσμου»!

H 29η κοπή βασιλόπιτας της Manessis Travel πραγματοποιήθηκε στους χώρους της “Κιβωτού του Κόσμου“!

Δημοσίευση 15:29’

H 29η κοπή βασιλόπιτας της Manessis Travel πραγματοποιήθηκε στους χώρους της “Κιβωτού του Κόσμου“!

H 29η κοπή βασιλόπιτας της Manessis Travel πραγματοποιήθηκε στους χώρους της “Κιβωτού του Κόσμου“!

Υπό τον ήχο του πιάνου και των εορταστικών τραγουδιών μας καλωσόρισαν τα παιδιά της «Κιβωτού»! Όλοι μαζί, στελέχη και καλεσμένοι “ταξιδέψαμε“ ως συνοδοιπόροι και αρωγοί στα δικά τους όνειρα… Άλλωστε το ταξίδι είναι αντικείμενο που γνωρίζουμε πολύ καλά!

Ο πατήρ Αντώνιος, μας θύμισε το σημαντικό έργο της «Κιβωτού» και μας διαβεβαίωσε ότι οι ταξιδιώτες της Manessis θα δώσουν χαμόγελα στα πρόσωπα πολλών παιδιών!

«Η φαντασία είναι για εμάς πηγή ζωής και δίοδος προς την ελευθερία. Ο ανθρωπισμός είναι ένα απαραίτητο αξίωμα εάν θέλουμε να ζήσουμε σε ένα φωτεινότερο κόσμο», δήλωσε ο Ανδρέας Μάνεσσης, δημιουργός της Manessis Travel και εμπνευστής αυτής της δράσης, προσφέροντας την επιταγή.

Το απογευματινό έκλεισε με την ευλογία της πίτας όπου ένα από τα φλουριά της βασιλόπιτας βρήκε ο 14χρονος Δημήτρης, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου από την «Κιβωτό», κερδίζοντας μια δωροεπιταγή παιχνιδιών!

«Άλλωστε η χαρά αυτών που χαρίζουν είναι μεγαλύτερη και από τη χαρά εκείνων που παίρνουν ένα δώρο και όλοι οι συνεργάτες και ταξιδιώτες της Manessis το νιώθουμε εδώ σήμερα αυτό!», δήλωσε ο Πρόεδρος & Διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Άγγελος Λάμπρου.


σχετικα αρθρα