ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Υπέροχο πάρτι στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης από την DOCA

Δημοσίευση 8 Μαρτίου 2017, 16:50 / Ανανεώθηκε 8 Μαρτίου 2017, 16:50
Υπέροχο πάρτι στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης από την DOCA
Στέλλα Ντόκα (CEO της DOCA )- Ελπίδα Πανέρα (Πρόεδρος Παιδικών Χωριών SOS Β. Ελλάδος)
Facebook Twitter Whatsapp

Η εταιρεία DOCA διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης για μικρά αλλά και… μεγάλα παιδιά!

Η εταιρεία DOCA διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης για μικρά αλλά και… μεγάλα παιδιά! Παρόντες όλα τα μικρά παιδιά του Παιδικού Χωριού μαζί με τις μητέρες τους, οι υπάλληλοι της DOCA με τις οικογένειες και τα παιδιά τους και εθελοντές.

Δύο entertainers διασκέδασαν τα παιδιά με διαδραστικά παιχνίδια και ταχυδακτυλουργικά κόλπα και μία body painter ζωγράφισε τα πρόσωπα των μικρών παιδιών με οικολογικά χρώματα γεμίζοντας το χώρο με χαμόγελα ενώ γλυκά, σάντουιτς, αναψυκτικά, μουσική, χορός και χαρούμενα πρόσωπα γέμισαν την αίθουσα.

Στο τέλος της εκδήλωσης αποδόθηκε η επιταγή από τα έσοδα της συλλογής τσαντών και πορτοφολιών ‘Μύθοι του Αισώπου’ της DOCA και η κα Πανέρα, πρόεδρος Βορείου Ελλάδας των Παιδικών Χωριών SOS, ευχαρίστησε προσωπικά την κα Στέλλα Ντόκα για το φιλανθρωπικό έργο και τη στήριξη της εταιρίας DOCA προς τα Παιδικά Χωριά SOS για τρία συνεχή έτη, η οποία θεωρεί χρέος της πλέον τη βοήθεια προς τις αδύναμες κοινότητες της κοινωνίας μας.

Έπεται και συνέχεια…

www.doca.gr