current views are: 7

21 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση14:11

Διάκριση για την Β.Σ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ και την SEPTEM στα 4α Beer Bartender Awards

Απονεμήθηκαν και φέτος τα Beer Bartender Awards, τα βραβεία μπύρας στην Ελλάδα.

Δημοσίευση 14:11’

Απονεμήθηκαν και φέτος τα Beer Bartender Awards, τα βραβεία μπύρας στην Ελλάδα.

Απονεμήθηκαν και φέτος τα Beer Bartender Awards, τα βραβεία μπύρας στην Ελλάδα. Διοργανώθηκαν από την Beer Bartender και τον Νικόλα Ραδίση, που από το 2012, έχει αφιερωθεί στην προώθηση της παιδείας της μπύρας στην Ελλάδα, καθώς και στην υποστήριξη ελληνικών ετικετών μπύρας πέρα από τα σύνορα της χώρας.

Κατά την διάρκεια των Beer Bartender Awards, η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ αναδείχθηκε κορυφαία εισαγωγική εταιρία στην μπύρα.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν η Μικροζυθοποιία Septem η οποία διακρίθηκε σε πολλές κατηγορίες τόσο των Consumers Awards όσο και των Greek Beer Awards με συνολικά πέντε βραβεία, ενώ η Septem 8η Μέρα αναδείχτηκε Top Ale.

Τα βραβεία αποδόθηκαν μετά από τυφλή γευστική δοκιμή και την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι κκ Tim Hampson (συγγραφέας, πρόεδρος British Guild of Beer Writers), Helmut Adam (εκδότης Mixology Magazine, ιδρυτής Bar Convent Berlin & BrewBerlin) και Dirk Hoplitschek (δημοσιογράφος μπύρας και οργανωτής Berlin Beer Week) οι οποίοι δοκίμασαν 40 αποκλειστικά ελληνικές μπύρες.

Σχετικά  με  τη Μικροζυθοποιία Septem

Η Μικροζυθοποιία Septem ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009 στο Ωρολόγιο Ευβοίας  από το Χημικό-Οινολόγο Σοφοκλή Παναγιώτου και τον Οικονομολόγο αδελφό του Γιώργο. Το όραμά της SEPTEM είναι να  μοιραστεί το πάθος για έντονα αρωματικές μπύρες  και να γίνει η ελληνική μικροζυθοποιία, που στην συνείδηση του καταναλωτή, τα προϊόντα της, θα είναι συνώνυμα της γαστρονομικής απόλαυσης και θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για την  διαφοροποιημένη ποιοτική μπύρα. Η Septem όλα αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ το 2015 βραβεύτηκε και ως Βrewer of the Year στο Ιnternational Beer Challenge του Λονδίνου.

O κ.Σοφοκλής Παναγιώτου παραλαμβάνει βραβείο από τον κ. Τim Hampson

Σχετικά με την ΒΣΚ

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 15 χρόνια την έχουν αναδείξει σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς οίνων, μπύρας, αλκοολούχων ποτών και πρόσφατα και ρoφημάτων και βαλσαμικών ξιδιών και προϊόντων Ελληνικής γαστρονομίας, στη χώρα μας. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση σε όλες τις στιγμές.Ανάμεσα στα διεθνή σήματα που σήμερα διακινεί  η Β.Σ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων τα : METAXA, Stolichnaya, Remy Martin, Cointreau, Label 5,  Ocho Tequila , Bulldog Gin, Jagermeister, Glenrothes, Mount Gay Rum, Βlue Beetle Gin, Artesano Rum, The Botanist Gin, Bruichladdich κ.α.  Επίσης το τσίπουρο και το απόσταγμα σταφυλιού Τσιλιλή, το ούζο Πλωμαρίου Πιτσιλαδή και το Ούζο Καζανιστό Στουπάκη, τα λικέρ μαστίχας Ομηρικό,  καθώς και μια σειρά από κορυφαίους ελληνικούς οίνους των κτημάτων Κυρ-Γιάννη, Αβαντίς,Ζαφειράκη, Τρουπή, Μπαραφάκα, Γαβαλά, οι μπύρες Septem, Estrella Damm, Peroni, Pilsner Urquell, Paulaner κ.α  , οι καφέδες Cortese και Dalmayr κ.α.


σχετικα αρθρα