current views are: 12

30 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση09:02

Η LG έδωσε το παρών στην έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για το Spetses Classic Yacht Regatta 2017

Η LG Electronics (LG), ως χορηγός τεχνολογίας του Spetses Classic Yacht Regatta (SCYR) 2017, έδωσε το παρών στο ‘99 Days Countdown Party

Δημοσίευση 09:02’

Η LG Electronics (LG), ως χορηγός τεχνολογίας του Spetses Classic Yacht Regatta (SCYR) 2017, έδωσε το παρών στο ‘99 Days Countdown Party

Η LG Electronics (LG), ως χορηγός τεχνολογίας του Spetses Classic Yacht Regatta (SCYR) 2017, έδωσε το παρών στο ‘99 Days Countdown Party, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος για τον δημοφιλέστερο και έναν από τους πιο σημαντικούς Διεθνείς Αγώνες Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών στη Μεσόγειο.

O κορυφαίος Διεθνής Αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών στη Ελλάδα, το Spetses Classic Yacht Regatta 2017, θα διεξαχθεί από τις 22 έως και τις 25 Ιουνίου στις Σπέτσες. Η διοργάνωση περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για Κλασσικά Σκάφη, Παραδοσιακά Σκάφη, Παραδοσιακές Λέμβους και Οικογενειακές Λέμβους – Dinghies και διοργανώνεται από το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών.

Κατά τη διάρκεια της λαμπερής εκδήλωσης γιορτάστηκε η ανακοίνωση των αγώνων αλλά και η εκκίνηση της αντίστροφης μέτρησης ακριβώς 99 ημέρες πριν τους αγώνες ενώ επίσης προβλήθηκαν εντυπωσιακά στιγμιότυπα των αγώνων από την περσινή διοργάνωση του Spetses Classic Yacht Regatta (SCYR) 2016 στην LG ULTRA HD TV 98 ιντσών (98UB980V) και στην κυρτή LG 4Κ OLED 77 ιντσών (77EC980V).  

Η βραβευμένη, με ‘2016 CES Best of Innovations’, κυρτή LG 4Κ OLED 77 ιντσών αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και του σχεδιασμού. Η επαναστατική τεχνολογία οθόνων OLED 4Κ της LG προσφέρει πραγματικά εξαίρετη ποιότητα εικόνας, με τέλεια απόδοση του μαύρου και εκπληκτική ζωντάνια στα χρώματα. Με ελαφρά κυρτό σχήμα, οι θεατές απολαμβάνουν την προβολή απρόσκοπτα, από οποιαδήποτε γωνία. Η τεχνολογία WRGB εγγυάται την απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και φωτεινά, αλλά και το μαύρο ακόμα πιο σκούρο και έντονο. Οι τηλεοράσεις OLED 4Κ διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία CINEMA 3D για ρεαλιστική τρισδιάστατη δράση και επιπλέον την εύχρηστη βραβευμένη πλατφόρμα Smart+TV WebOS, για μια μοναδική εμπειρία Smart TV.

Επίσης, με ηγετική θέση στις τεχνολογίες 4K Ultra HD, η τηλεόραση LG ULTRA HD TV 98 ιντσών αποτελεί μια μοναδική high-end πρόταση που αναμφισβήτητα χαρίζει πολλές ανεπανάληπτες ώρες οικιακής ψυχαγωγίας. Διαθέτει τεχνολογία UHD 4Κ 3D+, αναβαθμίζοντας την 3D ψυχαγωγία στο επίπεδο της υπέρ-υψηλής ανάλυσης Ultra HD 4K. Πρόκειται για την πιο άνετη απεικόνιση 3D, που φέρνει στα μάτια του θεατή τρισδιάστατες εικόνες με ανάλυση 4Κ. Με την ανάλυση τετραπλασιασμένη, οι 3D εικόνες είναι πραγματικά φανταστικές και ο ρεαλισμός τους ασύγκριτος. Η λειτουργία της LG 4K 3D+ προσφέρει τρισδιάστατες εικόνες, απαλλαγμένες από flicker (τρεμόπαιγμα εικόνας), έτσι η 98 ιντσών ULTRA HD 4Κ TV της LG μπορεί να εγγυηθεί εξαιρετικά ξεκούραστη θέαση 3D περιεχομένου, ενώ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει το βάθος των 3D εφέ με αξιοσημείωτη ευκολία. Ο ήχος της ULTRA HD TV είναι το ίδιο εντυπωσιακός με την ποιότητα της εικόνας της. Με τη δύναμη ενός εσωτερικού, πολυκάναλου ηχοσυστήματος σχεδιασμένο από την γνωστή premium εταιρεία ήχου Harman Kardon, ο θεατής μπορεί να απολαύσει πραγματικά δυνατό, βαθύ, εκλεπτυσμένο, κρυστάλλινο ήχο. Τέλος, εξοπλισμένη με την πρωτοποριακή τεχνολογία ULTRA Surround, η UHD UB980V προσφέρει αληθινό surround ήχο από εφτά διαφορετικές κατευθύνσεις.

Στο party παραβρέθηκαν περίπου 200 άτομα όπου ανάμεσά τους ήταν όλοι οι κυβερνήτες των σκαφών που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, διοικητικά μέλη του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος καθώς και εξέχοντες επιχειρηματίες.