current views are: 8

31 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση07:47

Εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας» στον Λευκό Οίκο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Λευκός Οίκος πραγματοποίησε εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας»

Δημοσίευση 07:47’

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Λευκός Οίκος πραγματοποίησε εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Λευκός Οίκος πραγματοποίησε εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας» (Greek Independence Day) στην οποία παρέστη και μίλησε ο νέος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Donald Trump.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε η Ελίτ των Ελλήνων ομογενών της Αμερικής και περιορισμένος αριθμός ατόμων από την Ελλάδα καθώς λόγω της πρώτης επαφής του νέου Αμερικανού Προέδρου με τους Έλληνες ομογενείς στο Λευκό Οίκο, οι προσκλήσεις ήταν περιορισμένες.

Μεταξύ των πολλών επιφανών προσώπων που παρέστησαν στη εκδήλωση το παρών έδωσε ο λομπίστας των ελληνοαμερικανικών σχέσεων Γιάννης Χορόζογλου, ο Νίκος Παππάς (Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας ΕSPRESSE – PORTIOLI ESPRESSO  A.E) και η Αλεξάνδρα Χαζάπη Πίττα (Πρόεδρος ‘Μέλι Αττική’).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λευκός Οίκος τιμά με εκδηλώσεις στο εωτερικό του την ημέρα της ανεξαρτησίας μόνο δύο χωρών παγκοσμίως: της Ελλάδας και της Ιρλανδίας. 


σχετικα αρθρα