ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Carla Bruni στην Αθήνα για δυο συναυλίες στο ΠΑΛΛΑΣ

Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου 2017, 12:47 / Ανανεώθηκε 16 Σεπτεμβρίου 2017, 12:44
Η Carla Bruni στην Αθήνα για δυο συναυλίες στο ΠΑΛΛΑΣ
Facebook Twitter Whatsapp

Η Carla Bruni, η πιο πολυσυζητημένη πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, ξεκινάει την παγκόσμια μουσική της περιοδεία της από την Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Carla Bruni, η πιο πολυσυζητημένη πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, ξεκινάει την παγκόσμια μουσική της περιοδεία της από την Ελλάδα και επισκέπτεται την Αθήνα την Δευτέρα  23 και την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, όπου θα παρουσιάσει στο Παλλάς δύο συναυλίες με... «French Touch».

Η επιλογή της Αθήνας για το ξεκίνημα της περιοδείας  της δεν είναι καθόλου τυχαία...Η ίδια λάτρης του ελληνικού πολιτισμού κάνει την πρεμιέρα της μουσικής δουλειάς της με  το  «French Touch» στην χώρα μας και μετά ακολουθούν η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Γερμανία, η Αγγλία,η Ολλανδία αλλά και  Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τη  Νότια Αμερική. 

«French Touch» είναι κι ο τίτλος του νέου της άλμπουμ   που κυκλοφορεί  τον Οκτώβριο και περιέχει μια συλλογή τραγουδιών στα αγγλικά που την παραγωγή τους έχει κάνει  ο θρυλικός   παραγωγός, συνθέτης και μουσικός, David Foster. Το πρώτο single, του CD της «French Touch» είναι το «Enjoy the Silence»,  το  κλασικό  τραγούδι των Depeche Mode του 1990. 

Η Carla Bruni, από την πλευρά της, περιγράφει  αυτά τα τραγούδια «όπως θα τα ακούγαμε ένα ήσυχο βράδυ, μερικές γλυκές στιγμές. Αυτό είναι το όνειρό μου. Πως οι άνθρωποι θα ακούσουν τη μουσική μου όταν χαλαρώνουν και ερωτεύονται».

Στη συναυλία, η Carla Bruni θα ερμηνεύσει τραγούδια κυρίως από τον νέο της άλμπουμ αλλά και παλαιότερες επιτυχίες της και θα την συνοδεύουν 4 μουσικοί σολίστες οι: 

Taofik Farah – guitare, Cyril Barbessol - keyboards, Nicolas Didier – Percussions, Johanne Mathaly – Cello 

Η Carla Bruni γράφει και ερμηνεύει τραγούδια  από το 1997, με το πρώτο της άλμπουμ «Quelqu'un m'a dit» (Someone Told Me), το οποίο κυκλοφόρησε το 2002. Έκτοτε έχει τρεις ακόμη επιτυχημένες κυκλοφορίες, που πούλησαν  πάνω από 3 εκατομμύρια άλμπουμς , το «No Promises» το 2007 στο οποίο είχε μελοποιήσει αγγλικά ποιήματα, το «Comme si de rien n'etait» το 2008 και το «Little French Songs» το 2013.

Η Παραγωγή της συναυλίας είναι της ΛΥΚΟΦΩΣ productions.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Δευτέρα  23 Οκτωβρίου & Τρίτη 24 Οκτωβρίου 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 9.00 μ.μ

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ:

https://www.ticketservices.gr/event/carla-bruni-theatro-pallas

Εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39 

Τηλ κέντρο 210 7234567

Τιμές εισιτηρίων:

VIP: 80 €

Α ζώνη: 50 €

Β ζώνη: 35 €

Γ ζώνη: 25 €

ΠΟ: 15 € (περιορισμένης ορατότητας)