ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διαβάζουμε μαζί στο πατάρι του Κέδρου

Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου 2017, 13:45 / Ανανεώθηκε 13 Οκτωβρίου 2017, 13:16
Διαβάζουμε μαζί στο πατάρι του Κέδρου
Facebook Twitter Whatsapp

Για τρίτη χρονιά οι εκδόσεις Κέδρος μας προσκαλούν να πάρουμε (δωρεάν) μέρος στις Λέσχες Ανάγνωσης που φιλοξενεί στο «σπίτι» του στο κέντρο της Αθήνας

Οι Λέσχες Ανάγνωσης, τόσο διαδεδομένες στο εξωτερικό, αποτελούν πρωτόγνωρο φαινόμενο στη χώρα μας. Καλωσορίζουμε άρα την πρωτοβουλία του Κέδρου που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φιλοξενεί στο πατάρι του βιβλιοπωλείου του τις μηνιαίες συναντήσεις της Λέσχης Αστυνομικού Μυθιστορήματος, της Λέσχης Πεζογραφίας και της Λέσχης Ανάγνωσης Παιδικού Βιβλίου για εκπαιδευτικούς και γονείς. Με τη φροντίδα του συγγραφέα Γιώργου Ξενάριου, μια φορά το μήνα οι φίλοι της νουάρ λογοτεχνίας, της πεζογραφίας και του παιδικού βιβλίου έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν σκέψεις και εντυπώσεις με αφορμή ένα συγκεκριμένο βιβλίο, να μοιράζονται αναγνωστικά tips με ομονοούντες βιβλιόφιλους και –όταν αυτό είναι δυνατό- με τους συγγραφείς των βιβλίων.

Το πρόγραμμα συναντήσεων των λεσχών:

Κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα στις 12 το μεσημέρι: Παιδικό βιβλίο, για εκπαιδευτικούς προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας και γονείς, με τη Γεωργία Μουντζούρη.
(Ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας: Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017).

Κάθε τρίτη Τετάρτη του μήνα στις 7 μ.μ.: Αστυνομικό μυθιστόρημα, με τον Δημήτρη Μαμαλούκα.
(Επόμενη συνάντηση: Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 με τη Μαύρη Ντάλια του Τζ. Έλροϊ).

Κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα στις 7 μ.μ.: Πεζογραφία, με τη Βιβή Γεωργαντοπούλου.
(Επόμενη συνάντηση: Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 με το Βιβλίο του Ζ.Λ. Πεϊσότο).

Η συμμετοχή στις λέσχες είναι δωρεάν. Χώρος συναντήσεων: βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Κέδρος, Γ. Γενναδίου 3, Αθήνα. Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στο 2103809712.