ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μεγάλο γλέντι με Οικονομίδη στο Χαλάνδρι

Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 23 Φεβρουαρίου 2019, 12:40
Μεγάλο γλέντι με Οικονομίδη στο Χαλάνδρι
Facebook Twitter Whatsapp

Ετοιμάζεται αποκριάτικο ξεφάντωμα στην πλατεία της πόλης.

Σε νησιώτικους, και όχι μόνο, ρυθμούς αναμένεται να χορέψει ξανά το Χαλάνδρι. Το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 18:30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της πόλης, διοργανώνεται ένα μεγάλο αποκριάτικο γλέντι, το οποίο θα αφήσει εποχή. Ο Νίκος Οικονομίδης με την Κυριακή Σπανού θα ξεσηκώσουν τον κόσμο με τις αιγαιοπελαγίτικες μελωδίες τους και θα ανεβάσουν το κέφι στα ύψη.

Τον μεγάλο βιολάτορα και την γλυκόλαλη τραγουδίστρια θα πλαισιώσει και ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Γιώργος Κωτσίνης. Οπότε η εκδήλωση, την οποία στηρίζουν πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης, χορευτικά συγκροτήματα και πρόσκοποι αναμένεται να μας ταξιδέψει όχι μόνο αιγαιοπελαγίτικα αλλά και σε άλλα μέρη που υμνούν τα δημοτικά μας τραγούδια, όπως η Ήπειρος, η Στερεά Ελλάδα και η Πελοπόννησος.

Ο Δήμος Χαλανδρίου λοιπόν ετοιμάζει ένα μεγάλο ξεφάντωμα για όλον τον κόσμο στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, όπου θα μοιράσει δωρεάν κρασί και σουβλάκια. Σημειωτέον, ότι πριν μερικούς μήνες ο Νίκος Οικονομίδης είχε εμφανιστεί μαζί με την Κυριακή Σπανού στο Χαλάνδρι, σε ένα πανηγύρι, το οποίο διοργάνωσε ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών-Μικρασιατών Ρίζες και συμμετείχε χιλιάδες κόσμου που χόρεψε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.