ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εντυπωσιακή παρουσία της εταιρείας Zaccys στην 21η Εβδομάδα Μόδας

Δημοσίευση 7 Απριλίου 2017, 16:39 / Ανανεώθηκε 7 Απριλίου 2017, 16:39
Εντυπωσιακή παρουσία της εταιρείας Zaccys στην 21η Εβδομάδα Μόδας
Κάλλι Τσιλίδου, Νόνη Δούνια, Meg Cope (Zaccys), Άντζελα Ευριπίδη, Ρέα Τουτουνζή με εσπαντρίγιες Zaccys
Facebook Twitter Whatsapp

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία φορά η Εβδομάδα Μόδας - Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο Μέγαρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία φορά η Εβδομάδα Μόδας - Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου πλήθος προσκεκλημένων παρακολούθησε εντυπωσιακές επιδείξεις από καταξιωμένους αλλά και από ανερχόμενους σχεδιαστές.

Ανάμεσα στις συμμετοχές που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της εταιρείας Zaccys, η οποία ήρθε πρόσφατα και στην Ελλάδα και δημιουργεί μοναδικές εσπαντρίγιες με σκοπό να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον, όχι μόνο λόγω των υπέροχων σχεδίων τους, αλλά και της ιστορίας που κρύβεται πίσω από το όνομά τους.

Άντζελα Ευριπίδη στην πασαρέλα με εσπαντρίγιες Zaccys

Τα Zaccys δημιουργήθηκαν το 2012  από τη χειρούργο Meg Cope και πήραν το όνομά τους από τον μικρότερο γιό της, όταν εκείνος διαγνώστηκε με λευχαιμία. Χωρίς δεύτερη σκέψη η Meg αφοσιώθηκε στη θεραπεία του και στις πολύωρες ώρες που περνούσαν ζωγραφίζοντας, η Meg χαλάρωνε ζωγραφίζοντας σχέδια από εσπαντρίγιες. Η ιδέα της υλοποίησης τους ήρθε όταν έψαχνε να βρει το τέλειο ζευγάρι και αποφάσισε πως για να το αποκτήσει θα πρέπει να το φτιάξει μόνη της. Και.. αντί για ένα ζευγάρι δημιουργήθηκε μία ολόκληρη συλλογή.

Τα Zaccys αποτελούνται από σχέδια που μπορούν να φορέθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, από τις πρωινές δουλειές μέχρι τον γάμο. Κατασκευάζονται στην Ισπανία από τα καλύτερα δέρματα και τα σχέδιά τους πέρα από την άνεση, ομορφαίνουν και κολακεύουν το πόδι.