current views are: 11

31 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση11:19

Αγώνας Δρόμου «People Run 3» στο Κτήμα Συγγρού, στο Μαρούσι!

Στo PeopleRun μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν έναν μεικτού terrain αγώνα γεμάτο ενέργεια και δυνατές στιγμές σε έναν καταπράσινο χώρο στο κέντρο της Αθήνας ενώ έμαθαν τα οφέλη των καρπών της γης και τη θετική επίδρασή τους στον οργανισμό και στη ζωή.

Δημοσίευση 11:19’

Στo PeopleRun μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν έναν μεικτού terrain αγώνα γεμάτο ενέργεια και δυνατές στιγμές σε έναν καταπράσινο χώρο στο κέντρο της Αθήνας ενώ έμαθαν τα οφέλη των καρπών της γης και τη θετική επίδρασή τους στον οργανισμό και στη ζωή.

Το People Greece (print & digital), σε συνεργασία με το Κτήμα Συγγρού, διοργάνωσε το People Run 3, ένα μεγάλο αθλητικό, επιμορφωτικό και άκρως διασκεδαστικό event για όλη την οικογένεια. Το σήμα εκκίνησης έδωσε ο ambassador του People Run 3, Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ ανάμεσα σε πολλούς επώνυμους Έλληνες που πήραν μέρος στη διοργάνωση, ήταν η Άννα Βίσση, η οποία έδωσε τον παλμό και έκανε τις απονομές στους νικητές. Την παρουσίαση του αγώνα έκανε η brand manager του People, Σόνια Καζόνι.

Στo PeopleRun μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν έναν μεικτού terrain αγώνα γεμάτο ενέργεια και δυνατές στιγμές σε έναν καταπράσινο χώρο στο κέντρο της Αθήνας ενώ έμαθαν τα οφέλη των καρπών της γης και τη θετική επίδρασή τους στον οργανισμό και στη ζωή.

Το event του PeopleRun περιλάμβανε χρονομετρημένο αγώνα μεικτού terrain 4 και 8 χιλιομέτρων, αγώνα για παιδιά κάτω από 12 χρονών ανά ηλικία, επιμορφωτικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και παράλληλες δράσεις (πριν και μετά τον αγώνα) σε συνεργασία με τους χορηγούς της διοργάνωσης, καθώς και live performances!

Πιο αναλυτικά:

Πρόγραμμα 1: Γνωριμία με τον κόσμο των μελισσών & τη σύγχρονη μελισσοκομία, από ειδικούς • Ενημέρωση για την παραδοσιακή και σύγχρονη μελισσοκομία / γνωριμία με τον κόσμο των μελισσών • Ενημέρωση από ειδικούς για τη διαδικασία συλλογής, επεξεργασίας και συσκευασίας του μελιού / γευσιγνωσία μελιού • Εικαστική έκφραση των παιδιών (κατασκευές με κερί) • Ξενάγηση στο Μελισσοκομικό Μουσείο.

Πρόγραμμα 2: Περιπλάνηση στον κόσμο των φυτών και των εντόμων. Οι μικροί επιστήμονες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικά από τα φυτά, να ενημερωθούν για την φωτοσύνθεση και τον τρόπο που αυτά αναπνέουν και μας δίνουν οξύγονο. Με τη βοήθεια του Μικροσκοπίου, οι μικροί φίλοι παρατήρησαν μέσω ζωντανών παρασκευασμάτων τα στομάτια των φυτών. Επίσης, γνώρισαν την τάξη των εντόμων και την αλλλεπίδρασή τους με τα φυτά. Οι μικροί μας φίλοι, αφού εξοικιώθηκαν με το στρεοσκόπιο, μπόρεσαν να παρατηρήσουν τα στάδια εξέλιξης της μέλισσας (από το αυγό έως το τέλειο έντομο), με τη βοήθεια ζωντανών παρασκευασμάτων.

Πρόγραμμα 3: Ξενάγηση στο Βοτανικό Κήπο και ενημέρωση για τα αρωματικά και θεραπευτικά φυτά • Ενημέρωση για την ελληνική χλωρίδα και ξενάγηση • Αναγνώριση των κύριων ειδών αρωματικών φυτών • Συμμετοχή σε δράσεις φροντίδας των φυτών φιλικών προς το περιβάλλον.

Η Βίκος, μία από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών στην Ελλάδα, στήριξε τον αγώνα αγκαλιάζοντας την εθελοντική αιμοδοσία. Στον Πύργο του Κτήματος Συγγρού βρισκόταν επιτελείο του ΕΚΕΑ και τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγία Όλγα, για όσους δεν έτρεξαν αλλά ήθελαν να συνεισφέρουν στο να σωθούν ζωές.

Για μία ακόμη χρονιά το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» και το PeopleRun ένωσαν τις δυνάμεις τους και μετέφεραν το μήνυμα της δωρεάς μυελού των οστών.

Μαζί ήταν και οι ambassadors συγγραφείς Πηνελόπη Κουρτζή – Τσάκαλου και Αυγή Βάγια και η εταιρεία τους Trust a Pen, με στόχο να δείξουν πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο ένας άνθρωπος για τη ζωή του άλλου και να ενθαρρύνουν τον κόσμο να ενημερωθεί και να πάρει μέρος στην αλυσίδα ζωής που καθημερινά σώζει ζωές ασθενών σε ολόκληρο τον κόσμο!

Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» έχει εγγράψει πάνω από 45.000 δότες στο Παγκόσμιο Μητρώο Δοτών, από τους οποίους περισσότεροι από 52 έχουν ήδη δωρίσει μόσχευμα, χαρίζοντας ζωή, στις μισές περιπτώσεις σε Έλληνες ασθενείς.

Παράλληλα, όσοι το επιθυµούσαν είχαν τη δυνατότητα µέσα από µια απλή και γρήγορη διαδικασία, δίνοντας δείγμα σάλιου, να γίνουν εθελοντές δότες µυελού των οστών.

Επίσημος χορηγός της εκδήλωσης τα Κέντρα Κοσμητικής Ιατρικής MediPrinou.


σχετικα αρθρα