current views are: 8

5 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση15:22

Διεθνές επιστημονικό συνέδριο για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής επανάστασης

Η επίδραση της Οκτωβριανής επανάστασης στις τύχες των Λαών

Δημοσίευση 15:22’

Η επίδραση της Οκτωβριανής επανάστασης στις τύχες των Λαών

Η Ελληνο Ρωσική Λέσχη ΔΙΑΛΟΓΟΣ και ο Διεθνής Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου (EPLO) διοργανώνουν στις 9 και 10 Νοεμβρίου στο Divani Caravel Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: 1917-2017.

Η επίδραση της Οκτωβριανής επανάστασης στις τύχες των Λαών. Στο Συνέδριο, που είναι υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, θα μιλήσουν Πανεπιστημιακοί από την Ελλάδα, την Ρωσία, την Κύπρο και το Καζακστάν. Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 18.00, με τις χαιρετιστήριες ομιλίες και τους χαιρετισμούς εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, διπλωματών και προσωπικοτήτων. Το κύριο μέρος των εργασιών θα γίνει την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το βράδυ.

Τους τρεις κύκλους ομιλιών και το στρογγυλό τραπέζι, στο οποίο θα συζητηθούν και τα συμπεράσματα του Συνεδρίου με την συμμετοχή ομιλητών και κοινού, θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι Περικλής Γρύσπος, Γιάννης Παπουτσάνης, Μάρω Φωτάκη και Γιάννης Τζανετάκος. Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Διαβάστε το πρόγραμμα του συνεδρίου

 


σχετικα αρθρα