current views are: 13

1 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση18:06

Κοσμοσυρροή στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του MDA Ελλάς στο Ecali Club

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε προσέλευση του κόσμου με διάθεση να κάνει τα εορταστικά του ψώνια, στηρίζοντας έτσι το σκοπό του Σωματείου, που δεν είναι άλλος από την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Μελών μας με νευρομυϊκές παθήσεις.

Δημοσίευση 18:06’

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε προσέλευση του κόσμου με διάθεση να κάνει τα εορταστικά του ψώνια, στηρίζοντας έτσι το σκοπό του Σωματείου, που δεν είναι άλλος από την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Μελών μας με νευρομυϊκές παθήσεις.

To Ecali Club ντύθηκε χριστουγεννιάτικα και φιλοξένησε για μία ακόμη χρονιά το Σωματείο MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις), στην καθιερωμένη και πιο αναμενόμενή του εκδήλωση. Μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και διάθεσή για προσφορά, πραγματοποιήθηκε το ολοήμερο χριστουγεννιάτικο Bazaar, όπου αυτή τη χρονιά πλαισιώθηκε από 20 γνωστά καταστήματα, αρωγούς του έργου του MDA.

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε προσέλευση του κόσμου με διάθεση να κάνει τα εορταστικά του ψώνια, στηρίζοντας έτσι το σκοπό του Σωματείου, που δεν είναι άλλος από την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Μελών μας με νευρομυϊκές παθήσεις. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε μεσημεριανό γεύμα στους χώρους του Ecali Club, για τις 300 προσκεκλημένες, που αγκάλιασαν για μία ακόμη φορά την εκδήλωση του MDA Ελλάς.

Ειδικά για την ημέρα της εκδήλωσης, το κοσμηματοπωλείο IORDANIS σχεδίασε και προσέφερε το γούρι του 2018 για τους σκοπούς του Σωματείου.

Μεγάλοι χορηγοί: MEDI PRINOU, ECALI Club, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Χορηγοί: LG, IORDANIS, COSTIS, VASSALTIS, PROTERGIA, COCA COLA Τρία Έψιλον, Όμιλος ΜΠΟΥΤΑΡH

Καταστήματα: ANATOL, C’EST BON, FINE STATIONARY, HOME SELECTIONS ΚΛΕΟΜΕΝΟΥΣ 9, HOME TRADITION, ILEANA MAKRI, LALAOUNIS, MIRANTA’S, MILKSHAKES AND DREAMS, PARK HOUSE, ROTATE, SKAPERDAS, THE SWEET SPOT, THE 12TH SIGN, VASSILIA, VOURAKIS JEWELLERY, YOURNUTS, ZACCYS, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων, σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στο MDA

Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr