current views are: 15

21 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση15:20

Ακόμα ένα εντυπωσιακό Christmas Live Stage στο ATHENS METRO MALL

Τα εντυπωσιακά Christmas Live Stage συνεχίζονται με επιτυχία!

Δημοσίευση 15:20’

Τα εντυπωσιακά Christmas Live Stage συνεχίζονται με επιτυχία!

Δεν σταματούν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο ATHENS METRO MALL, καθιστώντας και φέτος το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, τον απόλυτο εορταστικό προορισμό

Τα εντυπωσιακά Christmas Live Stage συνεχίζονται με επιτυχία και αυτή τη φορά ήταν σειρά της Πέγκυς Ζήνα, του Κώστα Δόξα και της Άννα Καμαρινού να απογειώσουν με τα τραγούδια τους το κέφι του κόσμου που είχε κατακλύσει το ATHENS METRO MALL.

Μικροί και μεγάλοι, έζησαν για ακόμα μία φορά τη χαρά των γιορτών όπως μοναδικά την προσφέρει κάθε χρόνο το ATHENS METRO MALL και απόλαυσαν ένα λαμπερά χριστουγεννιάτικο, στολισμένο σκηνικό, shopping & διασκέδαση μέσα από τη μουσική σκηνή των Christmas Live Stage!

Christmas Live Stage

Έως τις 23 Δεκεμβρίου απολαμβάνουμε Χριστουγεννιάτικες στιγμές, shopping και μουσική στα Christmas Live Stage του ATHENS METRO MALL:

· Σάββατο 23 Δεκεμβρίου | Ελένη Φουρέιρα & Dj Pitsi

Η είσοδος στα Christmas Live Stage του ATHENS METRO MALL είναι ελεύθερη! Μη χάσετε στιγμή γιατί από τις 6 το απόγευμα ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός 92,3 Λάμψη fm θα μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του μέσα από τις εγκαταστάσεις του αγαπημένου σας εμπορικού κέντρου.

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία των καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης,

αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.


σχετικα αρθρα