ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Μπουτάρης de profundis στη Ζώγια

Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου 2018, 13:28 / Ανανεώθηκε 18 Ιανουαρίου 2018, 13:53
Ο Γιάννης Μπουτάρης de profundis στη Ζώγια
Facebook Twitter Whatsapp

Ο  δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα δώσει δημόσια συνέντευξη σε απόφοιτους – μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ. τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου

Με τον Γιάννη Μπουτάρη δεν πλήττει ποτέ κανείς. Οι ρηξικέλευθες θέσεις του, ο ανατρεπτικός λόγος του, η ευγλωττία και το έμφυτο  χιούμορ του, τον καθιστούν ιδανικό συνομιλητή για ανθρώπους με ανοιχτά μυαλά.

Την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα, την επομένη του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό, ο Γιάννης Μπουτάρης θα βρεθεί στη Ζώγια για να εγκαινιάσει τον κύκλο δημόσιου διαλόγου #PRESSnext_gen που θα συντονίζει το επόμενο διάστημα ο δημοσιογράφος Γιάννης Κοτσιφός. 

Ο λαλίστατος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και οινοποιός θα απαντήσει στα ερωτήματα που θα του θέσουν η Δέσποινα Μάντζιαρη, η Ρόζα Ισμαΐλαϊ, ο Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης, ο Σοφοκλής Γερούλης και η Νατάσα Χολιβάτου, απόφοιτοι, μεταπτυχιακοί φοιτητές και νέοι ερευνητές του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. για την «επόμενη ημέρα» για τον ίδιο και την πόλη. 

Ο Γιάννης Μπουτάρης στη Ζώγια, Αλ. Σβώλου 54, Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018, ώρα 19: 00

Θα γίνει  live μετάδοση της εκδήλωσης από τη σελίδα της Ζώγιας στο Facebook: https://www.facebook.com/zogia.kafe/ Στην ίδια σελίδα, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας,  θα γίνονται δεκτά και ερωτήματα του κοινού, και όσα επιλεγούν από την ομάδα που κάνει τη συνέντευξη θα μεταφερθούν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.