current views are: 8

3 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση04:28

Τα μυστικά των Καρυάτιδων after hours

Βραδινή ξενάγηση στο Nέο Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 6 Ιουλίου από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Δημοσίευση 04:28’

Βραδινή ξενάγηση στο Nέο Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 6 Ιουλίου από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute συνεχίζουν τον κύκλο ξεναγήσεών τους στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Η ξενάγηση της Παρασκευής 6 Ιουλίου θα ξεκινήσει από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Οι επισκέπτες θα βαδίσουν μαζί προς το Μουσείο της Ακρόπολης μέσα από τους δρόμους της Πλάκας απολαμβάνοντας τη θέα του φωτισμένου κτιρίου την ώρα που οι περισσότεροι επισκέπτες έχουν επιστρέψει στα καταλύματά τους.

Η ξενάγηση θα επικεντρωθεί στα μυστικά των Καρυάτιδων που «ξαναγεννήθηκαν» με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στις μετώπες του Παρθενώνα, στις κόρες, στους κούρους και στα χρωματιστά αγάλματα.

Βραδινή ξενάγηση στο Nέο Μουσείο της Ακρόπολης, Παρασκευή 6 Ιουλίου, ώρα 19:00. Σημείο συνάντησης: Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23, Πλάκα. Εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο Ακρόπολης: Ολόκληρο €5, Μειωμένο €3, Άνεργοι, Φοιτητές (με επίδειξη κάρτας ανεργίας/ φοιτητικής ταυτότητας) δωρεάν, παιδιά έως 15 ετών 5 €/άτομο (με τη συνοδεία ενηλίκου). Κόστος ξενάγησης: 10 € /άτομο. Πληροφορίες/Κρατήσεις: τηλ. 210 3250341, info@ekedisy.gr