ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Opening Party του Bar Restaurant «40» στην Astir Beach

Δημοσίευση 15 Ιουνίου 2018, 20:57 / Ανανεώθηκε 15 Ιουνίου 2018, 20:36
Opening Party του Bar Restaurant «40» στην Astir Beach
Facebook Twitter Whatsapp

Το «40» βρίσκεται στην Astir Beach αποτελώντας έναν μαγευτικό προορισμό επάνω στη θάλασσα στον οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει ιδιαίτερες γεύσεις και εκπληκτικά cocktails.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά το Opening Party του bar restaurant «40», του μαγευτικού χώρου που έχουν δημιουργήσει στην παραλία του Αστέρα της Βουλιαγμένης ο Γιάννης Μαρακάκης, ο Τόλης Μαρακάκης και ο Έτιεν Τοπαλιάν.

Πλήθος κόσμου από την εγχώρια showbiz αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο έδωσε δυναμικό παρών καλωσορίζοντας το καλοκαίρι στο μαγευτικό bar restaurant «40» και διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη συντροφιά δροσερών cocktails.

Το «40» βρίσκεται στην Astir Beach αποτελώντας έναν μαγευτικό προορισμό επάνω στη θάλασσα στον οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει ιδιαίτερες γεύσεις και εκπληκτικά cocktails. Ξεκινώντας από το πρωί και διανύοντας όλη την ημέρα προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες που θα σας συντροφεύσουν καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μετατρέποντάς το για ένα ακόμα καλοκαίρι το Hot spot στα νότια της πόλης.