current views are: 11

18 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση12:40

46η Αποφοίτηση BCA College

Όλες οι σχολές του BCA μεταφέρονται σε ένα εντυπωσιακό, μοντέρνο και με πρωτοποριακές εφαρμογές city campus 4.100 τ.μ.

Δημοσίευση 12:40’

Όλες οι σχολές του BCA μεταφέρονται σε ένα εντυπωσιακό, μοντέρνο και με πρωτοποριακές εφαρμογές city campus 4.100 τ.μ.

Σε μια μεγαλειώδη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η 46η Αποφοίτηση του BCA College. 280 φοιτητές επιχειρησιακών, ναυτιλιακών, ξενοδοχειακών και χρηματοοικονομικών σπουδών πήραν στα χέρια τους ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία: το Bachelorʼs Degree ενός από τα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, του Plymouth University. Το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ συνεργάζεται στην Ελλάδα με το BCA College, παρέχοντας εκπαίδευση και πτυχία ισότιμα με τις σπουδές στη Μεγ. Βρετανία.

O Πρόεδρος του BCA College, Βασίλης Δασκαλάκης συγχαίροντας τους αποφοίτους και τους γονείς τους, υπογράμμισε ότι η επιτυχία του BCA βασίζεται στο ότι συνέδεσε τις σπουδές με την αγορά εργασίας και έκανε τη φοίτηση εφαλτήριο καριέρας. Ακόμα και σε εποχές κρίσης, το 82% των αποφοίτων του BCA βρίσκουν δουλειά στο επιστημονικό τους αντικείμενο, καθώς οι εταιρείες αναγνωρίζουν το υψηλό επίπεδο, τη στενή σχέση με τη σύγχρονη τεχνολογία και τη διεθνή προοπτική που έχουν οι σπουδές στο BCA.

Από φέτος τον Σεπτέμβριο, όλες οι σχολές του BCA μεταφέρονται σε ένα εντυπωσιακό, μοντέρνο και με πρωτοποριακές εφαρμογές city campus 4.100 τ.μ., στη Λ. Αλεξάνδρας, πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό Αμπελοκήπων, σηματοδοτώντας μια καινούργια εποχή για τη μεγάλη οικογένεια του BCA. Παράλληλα, θα επεκταθεί το πρόγραμμα e-learning και σε άλλους τομείς σπουδών πέραν του ήδη πολύ επιτυχημένου master in Shipping.

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας ναυτιλίας, ο Πρόεδρος και ιδρυτής της Dynacom Tankers Management LTD, Γιώργος Προκοπίου. Μιλώντας στην καρδιά των αποφοίτων, μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά της δικής του επιτυχίας, προτρέποντάς τους να μην φοβούνται, αλλά να τολμούν. Να μην ζηλεύουν τους επιτυχημένους αλλά να προσπαθούν να τους μοιάσουν και να τους ξεπεράσουν. «Αποκάλυψε» τη συνταγή της επαγγελματικής ανέλιξης που δεν είναι άλλη από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση στον στόχο και επεσήμανε ότι η καριέρα στη ναυτιλία, είτε στη θάλασσα είτε στα γραφεία διοίκησης, είναι συναρπαστική, προσοδοφόρα και με μεγάλες προοπτικές.

Τους αποφοίτους συνεχάρησαν επίσης, απονέμοντας τα πτυχία τους, ο Πρόεδρος της INTERCARGO, Γιάννης Πλατσιδάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο Deputy Vice Chancellor του Plymouth University, καθηγητής Simon Payne.


σχετικα αρθρα