Για ναρκωτικά ήταν ύποπτος ένας 32χρονος στρατιωτικός που υπηρετεί ως επαγγελματίας οπλίτης στο Σουφλί, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι εκμεταλλευόταν τις άδειες των συναδέλφων του για να… τρυπώνει στα σπίτια τους και να κλέβει φορητούς υπολογιστές!  
Η έρευνα που έκανε η Δίωξη Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης δεν απέδειξε την εμπλοκή του στρατιωτικού στη διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο η σύλληψη ενός 19χρονου συνεργού του οδήγησε στην ομολογία του ότι είχε βρει αγοραστή για δυο laptop που ενδιαφερόταν να πουλήσει ο ύποπτος.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι ο 32χρονος είχε κλέψει τους υπολογιστές από τα σπίτια δύο συνάδελφων του στις 31 Οκτωβρίου και μεταξύ 23 και 26 Δεκεμβρίου, όταν εκείνοι έλειπαν με άδειες!  

Με τη βοήθεια του 19χρονου, ο δράστης πούλησε τα κλεμμένα laptop σε έναν 41χρονο στο σπίτι του οποίου βρέθηκε το ένα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σε βάρος του στρατιωτικού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και σε βάρος των άλλων δυο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.


πηγή: protothema.gr