Η στυγερή δολοφονία μιας ηλικιωμένης γυναίκας μέσα στο σπίτι της, πιθανότατα με κίνητρο τη ληστεία, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της Λήμνου και κινητοποίηση των τοπικών αστυνομικών αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται ένας ύποπτος που είχε θεαθεί κοντά στο σπίτι του θύματος.  

Η άτυχη 75χρονη βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου νεκρή μέσα στην κατοικία της στην περιοχή του Κοντοπουλίου. Την βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος η κόρη της, που την είχε αφήσει μόνη μόλις για μια ώρα. Αναστατωμένη η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας απέκλεισαν το χώρο και έκαναν εξονυχιστικές έρευνες για αποτυπώματα και άλλα ίχνη.  

Η ηλικιωμένη είχε δεχτεί ένα χτύπημα από μαχαίρι στο λαιμό, το οποίο αποδείχθηκε θανατηφόρο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κίνητρο της άγριας δολοφονίας ήταν η ληστεία, καθώς η άτυχη γυναίκα κρατούσε μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι της και αυτό το γνώριζαν αρκετοί. Η έρευνα συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση και ήδη οι αξιωματικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος του θύματος.πηγή: protothema.gr