Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΜΑΚ για την παροχή βοήθειας σε ένα νεαρό που έχει εγκλωβιστεί σε φαράγγι σε βάθος 800 περίπου μέτρα.
Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, ο οποίος από νωρίς το πρωί είχε πάει μόνος του στο Γωνιανό Φαράγγι στο Ηράκλειο για πεζοπορία. Γύρω στις 3 το μεσημέρι και ενώ είχε προχωρήσει από την κορυφή μέσα στο φαράγγι, υπέστη μικροτραυματισμό στο ένα του πόδι και κράμπες από την πολύωρη κατάβαση.

Ο 35χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία από το κινητό του, ενημερώνοντας ότι χρειάζεται βοήθεια. Η Αστυνομία με τη σειρά της ειδοποίησε την πυροσβεστική η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο και λίγο μετά τις 4, ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του πεζοπόρου.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον εγκλωβισμένο άντρα, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.
Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ δίνει πραγματική μάχη με το χρόνο ώστε να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης προτού βραδιάσει αλλά και με τις δύσκολες συνθήκες καθώς το σημείο που βρίσκεται ο 35χρονος είναι σε μεγάλος βάθος, σε απόκρημνο σημείο.


πηγή: flasnews.gr