Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη διασταύρωση της περιφερειακής οδού προς τους Ελαιώνες (στροφή Πανοράματος) στην περιοχή, όπου βρίσκεται η οικία του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, πραγματοποιούν από τις εννιά το πρωί, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒΟι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων, εκτός έδρας, για περίπου εννέα μήνες και των νυχτερινών και των υπερωριών τους από τον Αύγουστο. Παρά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης ότι τα χρήματα έχουν διασφαλιστεί και θα καταβληθούν, οι ίδιοι παραμένουν δύσπιστοι μέχρι σήμερα έχουν σημειωθεί αλλεπάλληλες αναβολές για την εξόφλησή τους. 

Τα πληρώματα του ΕΚΑΒ βρίσκονται στο σημείο με δεκατέσσερα ασθενοφόρα χωρίς να κλείνουν το δρόμο, ενώ άλλα έξι με το προσωπικό ασφαλείας εξυπηρετούν έκτακτα περιστατικά.

Πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας για τις μετακινήσεις εκτός έδρας, ποσά που δοκιμάζουν τις οικονομικές μας αντοχές στη διάρκεια του μήνα, που προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα, όπως, όπως, με τους συρρικνωμένους μισθούς μας. Χωρίς να υπολογίζουμε τα νυχτερινά, τις υπερωρίες. Μας χρωστούν και δεν μας πληρώνουν. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χρήστος Αγγελίδης. 

Με πληροφορίες ΑΠΕ ΜΠΕ