current views are: 1

23 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση15:13

Οι πιο must αποχρώσεις.. στα μαλλιά σας

Βάλε τη μόδα και στα μαλλιά σας! Ακολουθήστε τις πιο must τάσεις που σας προτείνει το γαλλικό Marie Claire για τη νέα σεζόν και τραβήξτε όλα τα βλέμματα επάνω σας.  

Δημοσίευση 15:13’
αρθρο-newpost

Βάλε τη μόδα και στα μαλλιά σας! Ακολουθήστε τις πιο must τάσεις που σας προτείνει το γαλλικό Marie Claire για τη νέα σεζόν και τραβήξτε όλα τα βλέμματα επάνω σας.  

Βάλε τη μόδα και στα μαλλιά σας! Ακολουθήστε τις πιο must τάσεις που σας προτείνει το γαλλικό Marie Claire για τη νέα σεζόν και τραβήξτε όλα τα βλέμματα επάνω σας.   Βέβαια, πριν κοιτάξετε τις αποχρώσεις μαλλιών για να επιλέξετε, καλό θα είναι να έχετε υπ’ όψιν σου τους παρακάτω παράγοντες:  

– τo φυσικό χρώμα των μαλλιών 
– την απόχρωση του δέρματος 
– το χρώμα των ματιών
– κάθε πότε είστε διατεθειμένη να βάφετε τα μαλλιά σας
– πόσα χρήματα διαθέτετε  

Σε περίπτωση που θέλετε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας, θα πρέπει να προσέξετε αυτή να γίνει σταδιακά, για να μην επιβαρύνετε την υγεία τους. 

Στη πλειονότητά τους οι top experts πρότειναν στα catwalks φυσικά χρώματα και αυτό είναι το καλύτερο για τα μαλλιά σας. Εάν θέλετε πάντα υγιή και όμορφα μαλλιά, προτιμότερο είναι να κινηθείτε σε αποχρώσεις κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.  
Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πείτε «ναι» και στα extreme χρώματα, απλώς θα πρέπει να γίνει με προσοχή και σιγά σιγά.   

Πώς θα επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα  
– Ο πιο σημαντικός παράγοντας στην επιλογή χρώματος είναι η απόχρωση του δέρματος. Αν έχετε ανοιχτόχρωμη χλωμή επιδερμίδα, σας ταιριάζουν τα ψυχρά χρώματα στα μαλλιά, όπως οι σαντρέ αποχρώσεις. Αν η επιδερμίδα σας είναι πιο σκούρα, τότε σας ταιριάζουν οι ζεστές αποχρώσεις στα μαλλιά σας, όπως κόκκινο, χρυσό, μελί ή σοκολατί.   

– Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας επιλογής χρώματος είναι το χρώμα των ματιών. Αν έχετε ανοιχτόχρωμα μάτια, πολλές φορές οι σκουρότερες αποχρώσεις στα μαλλιά είναι αυτές που σε κολακεύουν περισσότερο, γιατί κάνουν αντίθεση με τα μάτια και τονίζουν τα χαρακτηριστικά σας. Αν τα μάτια σας είναι καστανά ή μελί, ένα ξανθό μελί χρώμα στα μαλλιά θα αναδείξει και θα φωτίσει το πρόσωπό σας.   

Οι κυρίαρχες αποχρώσεις  

– ψυχρό ξανθό
– ζεστό ξανθό
– ανοιχτό κόκκινο
– καστανοκόκκινο
– πορτοκαλί
– ανοιχτό καστανό
– μελαχρινό σε δύο τόνους
– ζεστό σοκολατί
– ζεστό καστανό
– σκούρο μαύρο


σχετικα αρθρα