Οργανωμένο κύκλωμα που διακινούσε και εμπορευόταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ενώ βρέθηκαν περίπου 112 κιλά χασίς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών εντοπίστηκαν στην επαρχιακή οδό Αγρινίου - Καρπενησίου δύο αυτοκίνητα και έπειτα από καταδίωξη συνελήφθη ένας 39χρονος. Στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο συλληφθείς βρέθηκε η ποσότητα των ναρκωτικών, ενώ οι δύο επιβαίνοντες στο δεύτερο αυτοκίνητο, κατάφεραν να διαφύγουν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας ο 39χρονος είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, όπως και τα άλλα δυο άτομα που διέφυγαν της σύλληψης και οι οποίοι λειτουργούσαν ως «προπομποί» του οχήματος του συλληφθέντα.

Ειδικότερα σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για έναν 29χρονο και έναν 20χρονο αντίστοιχα, οι οποίοι αναζητούνται, ενώ το όχημα που επέβαιναν είναι ιδιοκτησίας 50χρονης, η οποία συνελήφθη. Μάλιστα σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της, βρέθηκαν 228 γραμμάρια κάνναβης.

Το κύκλωμα προμηθεύτηκε την ποσότητα των ναρκωτικών, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, από τέσσερις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι επίσης αναζητούνται.