Πάνω από ένα κιλό ακατέργαστη κάνναβη κατασχέθηκε από αστυνομικούς έπειτα από καταδίωξη και σύλληψη ενός 29χρόνου στο Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ύστερα από πληροφορίες ότι 29χρονος, προμηθεύεται και μεταφέρει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης με ΙΧ αυτοκίνητο, εντόπισαν το όχημα στη επαρχιακή οδό Ηρακλείου - Τυλίσου. Κατά την προσπάθεια της ακινητοποίησής του, ο 29χρονος διέφυγε και πέταξε σε χωράφι μία νάιλον σακούλα απορριμμάτων με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 1.015 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Σε συνεννόηση με το Κέντρο Επικοινωνιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, ο 29χρονος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και 50 ευρώ, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών. Επιπλέον, κατασχέθηκε το ΙΧ.

Στη κατοχή του νεαρού βρέθηκε και φυλλάδιο παραγγελίας με τα είδη ακατέργαστης κάνναβης, τους τρόπους καλλιέργειάς τους και τις τιμές αγοράς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ